Stirile zilei in E-Commerce – 28 iunie 2016

Ebay se extinde în Africa. Comercianţii Ebay vor avea acces în curând pe cea mai mare piaţă de consum din Africa. Acest lucru se întâmplă printr-un parteneriat între U.S. e-commerce şi MallforAfrica, stabilit să se concretizeze din iulie 2016. Ebay declară că vor lansa o nouă platformă “EBay Powered by MallforAfrica dedicated platform”. Platforma va beneficia de toate vânzările Ebay U.S. evaluate 300+ pentru a fi achiziţionate de cumpărători din Nigeria şi Kenia. Vânzările pe Ebay MallforAfrica vor începe mai întâi în Nigeria, apoi în Kenya şi Ghana, în anul 2016. (sursă)

Amazon a lansat un nou portal online cu sute de resurse educaţionale cum ar fi fişe de lucru, planuri de lecţie, acesta fiind cel mai important pas făcut pentru industria lucrativă în creştere care foloseşte tehnologia pentru a schimba maniera în care studenţii învaţă şi sistemul de predare al profesorilor. Noul serviciu este numit Amazon Inspire. Acesta păstrează o mare parte din funcţionalitatea de bază a site-ului Amazon, inclusiv posibilitatea de a cauta produsele şi a le examina. Profesorii au de asemenea posibilitatea de a încărca materiale care pot fi folosite în alte şcoli. (sursă)

Magento, cea mai populară platforma de e-commerce în Europa. Reprezentantii Magento Commerce au spus că software-ul lor de e-commerce este în fruntea platformelor de e-commrce european. Acestă afirmaţie este bazată pe faptul că 53 de companii e-commerce de pe Internet Retailer Europe 500 utilizează Magento. (sursă)

După ani de creştere majoră, sunt semne că în India e-commerce-ul stagnează apropiindu-se de un punct de inflexiune, conform noilor analize. (sursă)

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.