Stirile zilei in E-Commerce – 29 iunie 2016

Pinterest a anunţat că butoanele “buy” sunt acum actualizate pentru varianta web. Lansarea include şi o “geantă pentru cumpărături”. Aceasta este o varianta modernă a unui coş de cumpărături. De asemenea, a fost lansat şi un nou magazin Pinterest care conţine secţiuni pentru magazine de top de la distribuitori. Totodată Pinterest și-a îmbunătățit capacitatea de căutare vizuală, începând de anul trecut. (sursă)

PayPal actualizează versiunea pentru mobil cu un nou buton pentru donaţii caritabile. Este pentru prima oară când PayPal oferă posibilitatea ca donaţiile să fie făcute direct de pe aplicaţia mobile. (sursă)

Facebook modifică design-ul butoanelor. Facebook actualizează butonul “like”. Acesta integrează familiarul “thumbs up”. (sursă)

Ebay a anunţat că acum foloseşte 16 canale sociale diferite pentru a distribui conţinut şi că anunţurile rulează într-un nou format numit “branded podcast”. (sursă)

Retailerul german Rewe accepta acum plăți NFC în peste 3.000 de magazine la nivel national. Clienții pot efectua plăți contactless de până la 25 EUR, folosind carduri de debit și de credit NFC și smartphone-uri. (sursă)

O firmă de transport maritim, care livrează îmbrăcăminte pentru magazinele Forever 21 și-a abandonat retailerul, spunând că afacerea a încetinit atât de mult încât nu mai este profitabilă. (sursă)

Mobile Commerce Startup PredictSpring a înregistrat 11,4 milioane de dolari. PredictSpring declarat că intenționează să deschidă un “birou la nivel mondial”în Europa, ca urmare a investiției. De asemenea, a spus că va utiliza capitalul pentru a extinde personalul de inginerie și de vânzări. (sursă)

Reprezentanții Ocado sunt de părere că Brexit-ul ar putea duce la o explozie a prețurilor, deoarece cresc costurile și pentru retaileri. (sursă)

Vanzarile Profitshare Bulgaria au depasit 10 milioane de leve (sursă)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.