Stirile zilei in E-Commerce – 11 iulie 2016

Indonezia face echipă cu Alibaba. Indonezia are acum un marketplace pentru a penetra uriașa piață chineză după lansarea Inamall. (sursă)

YOOX Net-a-Porter a anunțat planul său pe cinci ani de a crește cu până la 20% veniturile. Se așteaptă ca piața articolelor de lux să crească cu doar 2% în acest an, potrivit unui raport Bain. (sursă)

Amazon a introdus un set de oferte cu timp limitat, pe care clienții ar putea să le obțină doar dacă au deja Amazon Echo sau un alt dispozitiv Alexa. Prin aceste trei noi comenzi vocale Amazon vrea să ridice vânzările pentru promoțiile Prime Day, care va avea loc pe 12 iulie. (sursă)

Audible de la Amazon lansează un abonament care va oferi o nouă bibliotecă de echipamente audio, inclusiv programe originale, la un preț de 4,95 dolari pe lună. (sursă)

Strategia de creștere IZettle e pe drumul cel bun, compania înregistrând un avans de 81% anul trecut. (sursă)

Facebook a început să ofere pentru unii dintre utilizatorii aplicației Messenger opțiunea de a-şi cripta mesajele. (sursă)

Presedintele Rusiei a promulgat noi legi menite să ajute guvernul în ceea ce privește monitorizarea convorbirilor online. Guvernul a declarat că legile au fost necesare pentru a combate terorismul în Rusia. (sursă)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.