Stirile zilei in E-Commerce – 12iulie 2016

Acțiunile Nintendo au crescut, luni, aducând câștiguri de piață în valoare de 7,5 miliarde de dolari în doar două zile, datorită succesului Pokemon GO. (sursă)

eBay a anunțat că va achiziţiona SalesPredict, un start-up de analiză predictivă, o mișcare prin care eBay dorește să-şi îmbunătățească propria platformă de inteligența artificială. Fondată în 2012, SalesPredict este specializată în a ajuta companiile să-şi crească veniturile prin identificarea perspectivelor cu cel mai mare potențial. (sursă)

Veniturile Alibaba și Baidu ar putea fi afectate de o nouă taxă impusă de guvernul chinez pe anunțurile plătite generate în urma căutărilor online. (sursă)

Vânzările din industria PC au scăzut din nou în Q2, dar scăderile au fost mai puțin severe decât în alte perioade recente. IDC a declarat că vânzările au scăzut cu 4,5%. Industria PC se confruntă cu scăderea cererii de mai mulți ani, din cauza preferinței pentru smartphone-uri. (sursă)

Facebook a lansat un program pilot care vă permite să cumpărați bilete la evenimente direct de pe site-ul și aplicația sa. Acesta a încheiat un parteneriat cu EventBrite. (sursă)

Disney anunță primirea în acceleratorul său de business a încă nouă start-up-uri. Companiile nou admise dezvoltă realitatea virtuală cinematografică, conținutul holographic şi roboți cu expresii faciale umane. (sursă)

Wal-Mart anunță că oferă transport gratuit timp de o săptămână chiar în perioada în care se desfășoară și Amazon Prime Day. Pe lângă transportul gratuit, Wal-Mart va veni și cu o serie de reduceri. (sursă)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.