Stirile zilei in E-Commerce – 13 iulie 2016

În Austria a fost adoptată o nouă lege care interzice site-urilor de booking să oblige hotelurile să mențină aceleași prețuri. Legi similare au fost adoptate în Franța și Germania. (sursă)

Twitter va transmite live stream trei emisiuni de la Bloomberg. Emisiunile ce vor fi “ciripite” de Twitter sunt: “Bloomberg West”, “What’d You Miss?” și “With All Due Respect”. (sursă)

Booking.com plănuiește să pună un AI să ofere clienților recomandări de activități pe care le pot face în locația în care își rezervă hotelul. (sursă)

Paymill este salvat de la insolvență de către Klik & Pay. Procesatorul elvețian a achiziționat Paymill. (sursă)

Shopware devine 100% open source. Shopware a lansat versiunea 5.2 a platformei sale de e-commerce. Cea mai importantă schimbare este eliminarea criptării ionCube. Prin urmare Shopware devine 100% open source. (sursă)

QuickMobile continuă extinderea rețelei de magazine tech retail şi caută francizat în Piteşti (sursă)

Wirecard, unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online, și AMETRAS, un furnizor de IT si software la nivel mondial, au anunțat o cooperare în domeniul plăţilor mobile. Împreună, companiile aduc pe piata o aplicaţie de plată pentru cel mai mare magazin de mobilă şi decoraţiuni din Europa, Möbel Inhofer. (sursă)

Alibaba şi-a anunțat planurile de a încorpora realitatea virtuală în magazinele sale online. Acesta intenționează să utilizeze tehnologia pentru a simula experiența de a face cumpărături într-un magazin fizic. Consumatorul va trebui să folosească propriul său dispozitiv VR, cum ar fi o cască VR sau ochelari VR, și va utiliza o telecomandă pentru a naviga în cadrul magazinul digital. Alibaba intentioneaza sa lanseze o versiune test într-unul din magazinele sale online până la sfârșitul lunii iulie 2016. (sursă)

Freshly anunță că a strâns 21 de milioane de dolari din a doua rundă de finanţare. Compania cu sediul la New York oferă mese sănătoase pentru un preţ de aproximativ 11 dolari. (sursă)

ASOS se așteaptă să beneficieze de scăderea valorii lirei după ce Marea Britanie a votat pentru a părăsi UE, deoarece hainele sale vor fi mai ieftine pentru SUA și clienții europeni. (sursă)

Google dezvaluie noi functionalitati pentru Google Ads (sursă)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.