Stirile zilei in E-Commerce – 21 iulie 2016

Amazon a patentat un model de drone care se alimentează aterizând pe semafoare care au fost adaptate ca puncte de încărcare. (sursă)

Intel a raportat venituri peste așteptări în trimestrul doi, datorate în principal de produsele IoT. (sursă)

Germania dorește să introducă o nouă lege prin care producătorii de mașini cu pilot automat să fie obligați să instaleze o cutie neagră, care să ajute la identificarea responsabilității în cazul unui accident. (sursă)

Versus, comparatorul de prețuri din Berlin, a fost achiziționat de către grupul german MenschDanke pentru 10 milioane de dolari. (sursă)

HomeTouch a strâns un milion de dolari din o rundă nouă de finanțări condusă de Global Founders Capital. Noul capital va fi folosit în dezolvarea produselor și serviciilor și în marketing. (sursă)

Apple Pay s-a lansat oficial în Franța, fiind prima extindere a acestui serviciu într-o țară din Europa continentală. (sursă)

Alibaba va deschide primul birou în Melbourne spre sfârșitul acestui an, într-o acțiune de a-și extinde serviciile în Australia. (sursă)

Expedia a cumpărat Trover, o aplicație unde utilizatorii pot distribui pozele lor de călătorie. (sursă)

Warby Parker pune în vânzare primii săi ochelari de soare disponibili exclusiv pentru follower-ii săi de pe Snapchat. (sursă)

Clienții Macy’s din SUA vor putea face cumpărături în curând asistați de IBM Watson. (sursă)

Veniturile EBay au fost peste așteptări în trimestrul 2. (sursă)

Ce vom mai vedea de la Tesla in curand: autobuze si car sharing. (sursă)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.