Stirile zilei in e-commerce – 5 septembrie 2016

ARMO – 5 septembrie 2016 stirile zilei e-commerce

 

Daimler, DHL si Amazon lanseaza un proiect pilot prin care pachetele comandate vor putea fi livrare direct in portbagajul masinilor inteligente.

Daimler, DHL si Amazon lanseaza un proiect pilot prin care pachetele comandate vor putea fi livrare direct in portbagajul masinilor inteligente.

Proiectul va fi demarat in anumite orase din Germania. Amazon a testat un proiect similar in aprilie in parteneriat cu Audi si DHL. Potentialii utilizatori se pot inscrie si masinile lor vor fi dotate cu un Connectivity Box prin care livrarea sa poata fi efectuata. (sursa)

 

Amazon se pregateste de lansarea Amazon Echo in Europa pe 14 septembrie. (sursa)

 

Renault a pus la punct un sistem prin care clientii vor putea vizualiza contracte si vor putea plati online pentru noul sau model de SUV QM6.  

Renault QM6 ecommerce

 

Clientii vor putea selecta caracteristici ale masinii si vor putea primi o estimare de pret online. (sursa)

 

Actiunile Rocket Internet au scazut cel mai mult in ultimele 4 luni dupa ce e-retailerul Global Fashion Group, controlat de Rocket Internet, a contribuit masiv la o pierdere de 690 de milioane USD.

Actiunile Rocket au scazut 12%. GFG, care opereaza site-uri e-commerce de vestimentatie in Asia, Africa, America de Sud si Australia, a pierdut 383 de milioane de euro. (sursa)

 

Mai multe grupuri comerciale au criticat Alibaba Group ca nu intreprinde actiuni suficiente pentru a opri comercializarea de bunuri contrafacute.

La finalul lui august, Alibaba a primit o scrisoare semnata de mai multe grupuri comerciale, incluzand Union des Fabricants, Federatia Franceza a Bunurilor din Piele si Federatia Industriei Ceasurilor Elvetiene. (sursa)

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.