Stirile zilei in e-commerce – 9 septembrie 2016

armo-9-septembrie-2016-stirile-zilei-ecommerce

-walmart-parteneriat-cu-moneygram

Walmart și MoneyGram încheie un parteneriat prin care clienții gigantului de retail vor avea la dispoziție mai multe servicii și opțiuni de plată mobilă prin platforma MoneyGram. (sursă)

 

ikea-deschide-25-de-magazine-in-india

IKEA va integra magazinele sale fizice din India cu platforma e-commerce. (sursă)

 

 

3-apple-imessageNoua platformă Apple iMessage va facilita brandurilor construirea unei experiențe mai bune pe mobile. Actualmente, iMessage are un reach zilnic de aproximativ 1 miliard de utilizatori.  (sursă)

 

Starbucks lansează o serie de conținut numită “Upstanders”. Seria va fi disponibilă gratuit în formă scrisă, video și podcast. Producătorul executiv din cadrul Starbucks afirmă că în serie nu se va promova brandul sau produsele Starbucks, ci este vorba de storytelling în interes public. (sursă)

 

IGA 20 de ani de comert onlineRetailerul canadian IGA are 20 de ani de comerț online. Cele mai mari vânzări all time sunt la banane. Valoarea comenzilor a crescut de la an la an ajungând șa 150$/comandă. IGA a ajuns de la statutul de vizionar în 1996 la cel de cel mai mare retailer canadian online, cu peste 1 milion de comenzi anual. (sursă)

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.