WeChat, Facebook si Amazon in stirile zilei in e-commerce – 23 noiembrie 2016

 

1-wechat-inlocuieste-appstoreWeChat lansează mini-aplicații care se pot pune pe ecranul home al telefoanelor cu  Android.

WeChat promite că toate aplicațiile vor întruni condiții optime de siguranță. Beneficiile sunt evidente: utilizatorii nu trebuie să reîncarce mini-aplicațiile atunci când schimbă telefoanele, nu trebuie investite sume mari în dezvoltarea de aplicații și WeChat poate folosi propriile aplicații pentru cumpărături și căutare. (sursă)

 

2-facebook-tool-de-cenzura-chinaRaport: Facebook a dezvoltat tehnologie pe placul autorităților chineze, care au blocat rețeaua socială încă din 2009.

Facebook a dezvoltat un tool prin care postările unor utilizatori din anumite regiuni sunt blocate. Tool-ul ar putea fi folosit pentru a cenzura conținut sensibil din punct de vedere politic în China. Controlul asupra tool-ului va fi cel mai probabil dat unei companii chineze. (sursă)

 

 

3-amazon-powered-dash-devicesAmazon anunță lansarea unor device-uri compatibile Dash.

Noua linie de produse va include device-uri de la Nestle, Honeywell sau GeniCan și noi device-uri de la Whirlpool sau PUR. (sursă)

 

 

 

4-facebook-testeaza-live-video-adsFacebook testează reclame video în timp real.

Facebook alocă resurse pentru a face Facebook Live să devină un serviciu popular. Compania face inclusiv reclame outdoor. Facebook dezvoltă tehnologie pentru branduri și publicații pentru ca acestea să își poată alerta fanii atunci când are loc o transmisiune live. Facebook a introdus luna trecută live streams programate pentru a permite companiilor să promoveze transmisiunea. (sursă)

 

 

Amazon plănuiește să își extindă afacerea cu bilete.  

Acest aspect a devenit evident în urma publicării unor posturi disponibile pentru acest serviciu. Zvonurile din industrie vorbesc și despre o integrare a Amazon Tickets în programul Prime. (sursă)

 

A tattered flag bearing the Yahoo company logo flies above a building in New YorkComisia de Protecție a Datelor din Irlanda (DPC) investighează Yahoo.

DPC încearcă să determine dacă decizia Yahoo de a scana e-mail-urile clienților la cererea expresă a autorităților americane a încălcat legea europeană. Yahoo a folosit un program special pentru a examina milioane de mailuri în căutarea unor informații legate de securitate națională. Yahoo afirmă că s-a supus legilor americane, înă supravegherea în masă a cetățenilor UE contravine legilor europene privitoare la securitatea datelor. (sursă)

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.