Agenția Caracteristic preia activitățile de comunicare ale DPAP

 

DPAP (Department of Procurement and Acquisition Platform, cunoscut anterior și ca „Depozitul de Papetărie“) anunță începutul colaborării cu agenția de comunicare Caracteristic. DPAP activează pe piața din România de aproape două decenii și este o companie de consultanță în domeniul amenajării și utilării birourilor. Oferă soluții integrate, articole de birotică, papetărie, IT&C și produse de curățenie și protocol la standarde de înaltă calitate.

„N-am crezut niciodată că ne va fi ușor în mediul de afaceri din România, dar am avut încredere și am muncit la îndeplinirea strategiei de creștere a DPAP. Strategia noastră a fost una extrem de simplă: comunicăm cu și către oameni. Oricât am discuta despre cifre, creșteri, succese și domeniu de business, trebuie să fim oameni. Tocmai de aceea am și văzut în agenția Caracteristic cea mai bună opțiune. Ne raportăm la același sistem de valori și credem foarte mult în comunicarea umană, naturală, pe care o dezvoltă Caracteristic.

Ne bucurăm să putem beneficia de expertiza lor în viitoarele noastre strategii de promovare. În aproape două decenii de activitate, ne-am remarcat prin serviciile de calitate și prin relațiile consolidate cu partenerii noștri. Ne-am dorit un partener pe măsură pentru a ne comunica ideile și reușitele. Ne bucurăm că l-am găsit“, declară Dan Popa, general manager DPAP.

Obiectivele DPAP sunt fixate conform valorilor după pe care se ghidează compania și caută mereu să ofere soluția optimă pentru nevoile clienților. Strategia de succes a companiei a fost să integreze (și să fie furnizor pentru) toate soluțiile și produsele de care are nevoie o companie prin dezvoltarea unor departamente specializate pentru cele mai uzuale nevoi.

 

Agenția Caracteristic are o gamă variată și importantă de clienți, din domenii precum fashion, home&deco, eCommerce, IT&C, FMCG și foto-video. A pornit din pasiune pentru comunicare și, mai ales, din dorința de a aduce aproape oamenii și de a le pune în valoare felul specific de a acționa.

„Începem acest parteneriat cu DPAP într-un moment excelent pentru Caracteristic. În martie, sărbătorim primii doi ani și în acest timp am învățat o lecție foarte importantă: dacă îți propui ceva, vei găsi mijloacele și puterea de muncă pentru a reuși. Tocmai de aceea apreciez foarte mult afacerea DPAP creată și crescută într-o Românie în plină schimbare. Din această lună, eu și echipa mea vom lucra îndeaproape cu partenerii noștri pentru a le face cât mai cunoscute determinarea și succesul în industrie“, a declarat Mihaela Ganciu, fondatoare Caracteristic.

 

Despre DPAP

DPAP este o companie care oferă o gamă extinsă de soluții complete pentru birou: produse de birotică și papetărie, produse de IT&C și consumabile, rechizite școlare, produse administrative și de protocol, mobilier, produse Horeca. Este prezentă pe piața din România din 1998. Scopul DPAP este de a îmbunătăți procesul de achiziție al companiilor autohtone, prin intermediul platformei corporate, de a integra, ca furnizor, toate soluțiile și produsele de care are nevoie o companie. De asemenea, dispune de o capacitate de livrare de peste 500 de comenzi pe zi.

 

Pentru detalii, poate fi accesat site-ul DPAP, pagina de Facebook, contul de LinkedIn și canalul de YouTube.

 

Despre Caracteristic

Agenția de comunicare Caracteristic a fost fondată în 2015 de Mihaela Ganciu. Conceptul agenției a fost să vină cu un un răspuns pentru o piață care cere o înțelegere aprofundată a caracteristicilor unui business și o viziune bună pentru oportunități prezente și viitoare.

Agenția Caracteristic este un produs al unei nevoi reale, cu misiunea de a transforma conexiunea dintre client și agenție într-o rețea, alcătuită din legături între gânduri și idei între oameni. Valorile sunt reflectate și în mottoul Caracteristic: „Legături între gânduri. Idei între oameni“.

Printre clienţii agenției se numără F64, FashionUP, Florăria Magnolia, Cuptorul Moldovencei, Bonami, PC Garage, RTB House, Today’s, DWF, Vitacom Electronics, Editura Univers Enciclopedic, London Tailors, Office Shoes, DRESSBOX, Kropp App și Wise Finance Solutions. De asemenea, Caracteristic colaborează pe proiecte precum Innovation Labs, DefCamp și Stagii pe Bune.

 

Activitatea agenției Caracteristic poate fi urmărită pe site sau pe pagina de Facebook.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.