E-Commerce Hungary Conference, 7 – 8 iunie, Visegrad

7 – 8 iunie, Visegrad, Thermal Hotel****

 

Conferința Ecommerce Hungary este un eveniment e-commerce de tradiție, organizat de Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) încă din 2003. Este unul dintre cele mai mari evenimente e-commerce din Europa Centrală și de Est. Ediția din acest an va fi cea cu numărul 14.

În cadrul evenimentului de două zile vor participa peste 400 de invitați și 48 de speakeri internaționali. Profesioniștii din e-commerce vor beneficia de traducere simultană din maghiară în engleză și viceversa, iar SzEK va oferi și căști audio tuturor participanților.

 

Program Ziua 1

Ziua 1 va ]ncepe cu o prezentare susținută de Jorij Abraham, cunoscut drept fondatorul Ecommerce Wiki, și intitulată “Retail is Dead; Long live Retail”. Apoi Kis Gergely de la eNet va vorbi despre marile companii e-commerce din Ungaria și ce alți mari juctători vor intra pe piață. După pauza de cafea, David Baumgart de la Alibaba va vorbi despre oportunitățile de retail cross-border.

Înainte de prânz, vor fi organizate mese rotunde separate cu discuții despre noii jucători de pe piață și respectiv despre omnichannel, marketplace-uri și bunele practici la nivel internațional.

La finalul zilei va avea loc cina de gală și ceremonia în care se va acorda titlul de Comerciantul Anului. După ceremonie, toți participanții vor fi invitați la petrecerea e-commerce.

 

Program Ziua 2

Ziua 2 va începe cu prezentarea unui task list SEO pentru e-commerce pentru 2017. După aceasta, Balázs Kabarcz de la Decathlon va susține o prezentare legată de optimizarea conversiilor utilizând căutarea de produs. Înainte de pauza de cafea, vor fi prezentați primii 10 câștigători ai premiului Comerciantul Anului.

De-a lungul zilei, participanții vor avea ocazia să învețe despre cele mai frecvente motive pentru care comercianții sunt amendați de autoritățile de protecția datelor, despre digital commerce, advertising (non-)branded, mobile shops și e-commerce și logistică.

 

Citiți mai multe pe pagina evenimentului

1 Trackback / Pingback

  1. E-Commerce Conference Hungary, 7 – 8 iunie 2017 – A.R.M.O.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.