Amazon va dota coletele livrate cu drone cu parașute, Kmart deschide magazin online în Noua Zeelandă, iar WeChat vinde articole de lux

 

Amazon va integra parașute în cadrul etichetelor de pe coletele livrate cu drona.  

Conform Patent and Trademark Office, Amazon a obținut recent patentul pentru etichete care au integrate parașute pentru a amortiza aterizarea dronelor care livrează comenzi. Ambalajele ar putea de asemenea conține senzori care vor ghida coletele către zonele acestora de aterizare. (sursă)

 

Best Buy actualizează ofertele sale pe zona mobile.

Best Buy actualizează ofertele sale mobile, atât în locațiile fizice, cât și online pentru a servi clienții care caută oferte prepaid, abonamente și telefoane deblocate. Programul Mobile 2020 al companiei va necesita actualizarea display-urilor, adăugarea meniurilor, actualizarea paginilor de produse de pe site plus alte operațiuni adiționale. (sursă)

 

Retailerul australian Kmart lansează un magazin online în Noua Zeelandă.

Kmart și-a lansat magazinul online în Noua Zeelandă, punând la dispoziție o selecție limitată de mărfuri. Conform country manager-ului Kmart, Jason Picard, oferta se va extinde în următoarele luni. Kmart plănuiește de asemenea și lansarea unor magazine fizice în Noua Zeelandă, având ca obiectiv lansarea a trei magazine pe an. (sursă)

 

Twitter transmite live al doilea său concert folosind noi caracteristici promoționale.

Twitter a promovat concertul Marian Hill cu reclame care includeau un buton de reminder, buton pe care utilizatorii îl puteau folosi pentru a primi o notificare la startul streamingului live. De asemenea, Twitter a adăugat și un timeline branduit cu sponsorul concertului, T-Mobile, în care a reunit toate converațiile social despre respectivul concert. (sursă)

 

Reddit adaugă etichete de localizare.

Utilizatorii mobile ai Reddit pot acum adăuga etichete de locație postărilor. Rețeaua socială a integrat un director de locații Foursquare. Astfel, Reddit devine un jucător mai competitiv în zona social media, începând să semene foarte mult cu rețele precum Twitter. (sursă)

 

 

WeChat adaugă produse de lux pe platforma sa.

Recent, branduri de lux precum Burberry sau Dior au început să își vândă produsele pe aplicația chineză de messaging WeChat. Aplicația este deținută de Tencent, care este în plină extindere pe piețele de e-commerce, plăți digitale și social media. (sursă)

 

 

Studiu revista STORES, IBM și NRF: Generația Z definește viitorul cumpărăturilor

Conform studiului, Generația Z are valori diferite față de cea a Millennials. Deși sunt încă tineri, impactul membrilor acestei generații este foarte puternic, atât asupra cumpărăturilor proprii, cât și asupra cheltuirii bugetului familiei. Spre deosebire de Millennials, care caută constant aprobare și feedback, Generația Z este definită de independență. (sursă)

 

Apple va lansa un speaker smart integrat cu asistentul virtual Siri, conform Bloomberg.

Speakerul ar putea fi lansat oficial la conferința anuală a developerilor Apple din iunie. Spre deosebire de Amazon Echo și Google Home, speakerul smart Apple va oferi tehnologie surround sound și integrare cu linia de produse a Apple. Prin această mișcare, compania va oferi posibilitatea de automatizare a electrocasnicelor și va putea reține mai ușor clienții. (sursă)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.