Interviu cu Robert Preda, E-commerce Manager Estee Lauder Romania

 

Încep prin a mulțumi ARMO pentru ocazia de a discuta despre compania Estee Lauder și proiectele noastre privind piața de e-commerce din România.

 

Ecomnews: Descrie rolul tau în cadrul companiei.

Rolul meu în cadrul companiei nu poate fi definit printr-o simplă titulatură, însă în esență rolul meu este de a dezvolta proiecte dedicate de online precum MACCOSMETICS.RO cât și dezvoltarea unei strategii de creștere în online prin intermediul partenerilor noștri Sephora, Douglas, Kendra sau Marionnaud.

 

Care sunt planurile pentru e-commerce în România? Ce branduri vom vedea online și cu ce vine nou compania?

Pentru anul acesta compania Estee Lauder Romania a avut în plan lansarea primului magazin online mono-brand, vorbim despre magazinul MAC Cosmetics, urmând ca anul următor să lansăm alte două proiecte mono-brand: Estee Lauder și Clinique. De asemenea în magazinele online ale partenerilor noștri Sephora, Douglas, Kendra, Marionnaud se pot regăsi branduri din portofoliul nostru.

Portofoliul companiei este unul în plină dezvoltare urmând ca în viitorul apropiat să aducem și alte branduri noi, pentru care vom crea o strategie de dezvoltare care va include bineînțeles și online-ul.

 

Care sunt challange-urile pe care le vedeți în comerțul online din România?

Compania Estee Lauder, comercializează produse de lux, iar challenge-ul cel mai mare pe care noi îl anticipăm în online este modul în care transpui experiența de cumpărare a clienților dinspre offline către online. După cum bine știm cu toții, în magazinele fizice clienții au o experiență aparte, au consilieri, pot încerca produsele șamd. Pe când în online este mai greu să oferi o experiență de cumpărare asemănătoare.

Tocmai pentru că știm cât de importantă este experiența cumpărătorului, încercăm să oferim clienților cele mai bune servicii. Am lansat magazinul online MAC prin oferirea transportului gratuit indiferent de valoarea comenzii și de asemenea oferim și două eșantioane cadou, la alegere, astfel încât clienții să poată încerca produsele noastre acasă sau la birou.

 

 

1 Comment

  1. Cel mai slab om din echipa, ma bucur ca nu am lucrat cu el, toata compania se plangea ca este 0 din punt de vedere al profesionalismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.