AVstore.ro organizează evenimentul SONY Live Experience

 

AVstore.ro, cel mai mare showroom specializat Hi-Fi din România și totodată SONY Premium Retailer, a organizat un eveniment menit să le ofere participanților o experiență live de audiții muzicale, home cinema și gaming pe suport 100% marca SONY.

Împărțit în trei segmente principale, evenimentul a demonstrat excelența produselor high-end ale producătorului japonez în fiecare dintre domeniile mai sus menționate.

Produsele vedetă ale evenimentului au fost gama SONY Signature, care în România se regăsește în exclusivitate în portofoliul AVstore.ro și noua gamă de proiectoare Home Cinema. Vârful de gamă al seriei de proiectoare este un 4K nativ cu laser VW760 la un preț de 15.000 euro, iar cel mai accesibil, noul VW260 tot 4K nativ cu suport HDR, poate fi cumpărat la un preț de 5000 euro.

În cadrul evenimentului a fost prezentat și televizorul vedetă al SONY, Bravia OLED A1, conform specialiștilor – cel mai spectaculos OLED disponibil la ora actuală.

La capitolul audio a mai fost prezentată gama 1000X Mark 2 de căști de la SONY, recent lansată în cadrul celui mai mare târg de electronice din Europa, IFA Berlin 2017. Este vorba de seria de căști wireless cu feature-ul noise-cancelling pe profil business, un segment pe care AVstore.ro pune mult accent.

Punem accent deosebit nu doar pe experiența unică de care se bucură clienții care ne vizitează în showroom, ci și pe îndrumarea publicului spre pasiunea pentru sunet și imagine. Avstore.ro este o sursă importantă de informații în domeniul Hi-Fi și Home Audio & Video. Tocmai de aceea, vom insista pe componenta video, pe realizarea review-urilor și a tutorialelor pentru cei pasionați și interesați să afle informații noi și de ultimă oră. Aceste materiale sunt publicate pe contul de YouTube AVstore cât și pe pagina de Facebook”, a precizat Bogdan Ștefan, Managing Partner al AVstore.ro

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.