Black Friday la Ideall.ro: comenzi de peste un milion de euro în primele 12 ore

 

Ideall.ro a anunțat reduceri de peste 70% de Black Friday pentru mai mult de 230.000 de electronice și electrocasnice. Campania a debutat la miezul nopții și durează până pe 19 noiembrie.

 

Până la ora 12:00, Ideall.ro a înregistrat comenzi de peste un milion de euro, depășind cu 40% rezultatele de anul trecut. 10-15% din produsele disponibile în stoc au fost epuizate în prima parte a zilei. Cele mai căutate mărci au fost Arctic, Beko, Bosch, Gorenje, Hotpoint, Electrolux, Hansa, iar cele mai vândute categorii de produse au fost electrocasnicele mari și mici (mașini de spălat rufe, frigidere, cuptoare, plite, hote, mașini de spălat vase, roboți de bucătărie, fiare de călcat), precum și televizoarele.

 

Vârfurile de trafic și comenzi au fost marcate între orele 00:00 – 1:00, imediat după lansarea campaniilor de reduceri, precum și între orele 7:00 – 10:00. Mai mult de 50% din accesările site-ului au fost făcute de pe mobil, însă cele mai multe comenzi au venit de pe desktop.

 

Până la finalul campaniei de Black Friday, Ideall.ro estimează vânzări de 3,5 – 4 milioane de euro, cu o creștere de 50% față de 2016. Clienții care comandă de pe Ideall.ro beneficiază de un portofoliu variat în ceea ce privește metodele de plată: pot plăti la livrare și pot beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă. De asemenea, echipa estimează că livrările vor ajunge în trei-patru zile lucrătoare la clienții din Capitală și din împrejurimi, fiind realizate cu personalul propriu.

 

Despre Ideall

Ideall.ro este unul dintre principalele magazine online de electronice și electrocasnice, ce activează pe piață din 2009. În 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, iar pentru 2017 estimează 20 de milioane de euro, cu o creștere de 50% față de anul trecut.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.