FashionUP, după Black Friday: vânzări cu 44% mai mari față de 2016

 

FashionUP, unul dintre principalii retaileri online de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii din România, își anunță rezultatele finale înregistrate de Black Friday. Campania s-a desfășurat de-a lungul unui weekend prelungit, începând de pe 17 noiembrie. A cuprins peste 70.000 de produse, cu prețuri reduse până la 90%.

 

FashionUP a trecut cu succes de weekendul reducerilor și pregătește noi oferte promoționale pentru săptămâna care abia a început. Reducerile continuă prin campania “Black Week”, care propune oferte la articole de sezon și nu numai, disponibile până pe 26 noiembrie. Zilnic, vor fi publicate noi oferte de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la cele mai vândute branduri publicate pe site în ultimul an. Sunt estimate vânzări în valoare de două milioane de euro până la finalul perioadei de promoții.

 

La final de Black Friday, FashionUP consemnează o creștere cu 44% a vânzărilor, comparativ cu anul 2016. De asemenea, față de anul trecut, a crescut cu 12% și valoarea medie a coșului de cumpărături.

Cea mai mare comandă a venit din Craiova și conține 39 de produse. Orașele din care s-au  înregistrat cele mai multe comenzi sunt: București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov.

 

Cele mai apreciate branduri și produse de Black Friday

Cel mai vândut produs a fost o geacă de la Be You, dovadă a faptului că gecile negre rămân, în continuare, cea mai uzuală alegere a românilor pentru iarnă. Cele mai vândute branduri pentru femei au fost Thea Visconti, Best Connections, Goby, Versace 1969, La Redoute Collections, Fontana 2.0 și CONDUR by alexandru.

Cel mai vandut produs de Black Friday la FashionUp – Geaca Be You

Dintre brandurile bărbătești, cele mai populare au fost U.S. Polo ASSN., Versace 1969, Sir Raymond Tailor, Timberland și Top Secret, lucru ce denotă că bărbații preferă să rămână fideli mărcilor consacrate.

Cel mai vandut produs pentru barbati de Black Friday – Pantofi sport US Polo

În zilele dedicate acțiunii de Black Friday, un alt brand care s-a bucurat de o mare popularitate a fost Goby: au fost vândute 592 de perechi de încălțăminte cu imprimeuri vesele.

 

Au fost vândute peste 600 de ceasuri elegante Emily Westwood, cu design cu linii simple și preț accesibil cu plecare de la 115 lei și peste 1500 de genți din piele naturală și eco, cu design atemporal. Fie că au un buget mediu sau mai mare, clienții FashionUP optează pentru design clasic, mereu la modă. Cele mai vândute branduri de genți au fost Beverly Hills Polo Club, Cavalli Class, Trussardi, Versace Jeans, Sofia Cardoni și Laura Biagiotti.

 

Cele mai vizitate și cumpărate categorii au fost: rochiile de zi, gențile, încălțămintea de sezon (ghete, botine, cizme) și gecile.

 

Despre FashionUP

FashionUP s-a remarcat în cei opt ani de existență pe piața din România prin produse de calitate pentru toată familia, de la branduri de top, oferind unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață. Clienții care aleg să cumpere prin FashionUP sunt preocupați de felul în care arată, sunt pasionați de domeniul fashion și de tot ceea ce apare nou, iar mulți dintre ei aleg să achiziţioneze online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevărat importante.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Retrospectiva Black Friday ARMO #armobf

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.