Ideall.ro, după Black Friday: vânzări totale de peste trei milioane de euro

 

Ideall.ro, unul dintre principalele magazine online de electronice și electrocasnice, a oferit de Black Friday reduceri de până la 70% la peste 230.000 de produse. Campania a fost încheiată cu succes, iar acum Ideall.ro se pregătește pentru a doua rundă de reduceri, pentru 24-26 noiembrie.

Cele mai vândute produse au fost aparatele frigorifice, mașinile de spălat rufe, cuptoarele, plitele, hotele și televizoarele. Cele mai vândute mărci au fost Beko, Bosch, Samsung, Hotpoint și Tefal, iar cea mai mare comandă a atins suma de 3.600 de euro.

Suma totală a comenzilor înregistrate s-a ridicat la peste trei milioane de euro doar în weekendul 17-19 noiembrie. Cele mai multe comenzi au fost plasate vineri, în intervalul 7:00-10:00 dimineața, precum și după ora 18:00. 10-15% din produsele disponibile în stoc au fost epuizate în prima parte a zilei de vineri, iar cei mai mulți vizitatori ai site-ului au venit din București, Cluj, Timișoara, Constanța și Iași.

Comenzile de pe dispozitive mobile au fost cu 60% mai mari față de 2016. Cei mai mulți clienți sunt utilizatori de iPhone, iPad și Samsung Galaxy S7. Totuși, mai mult de jumătate din comenzi au fost plasate telefonic și de pe desktop.

Clienții care comandă de pe Ideall.ro beneficiază de un portofoliu variat în ceea ce privește metodele de plată: pot plăti la livrare și pot beneficia de serviciul de deschidere a coletului, pot plăti cu cardul bancar sau pot opta pentru plata în rate de la 12 la 24 de luni, fără dobândă.

De asemenea, echipa estimează că livrările vor ajunge în trei-patru zile lucrătoare la clienții din Capitală și din împrejurimi. În perioada 24-26 noiembrie, urmează o nouă rundă de promoții pe site, la fel de convenabile precum cele disponibile în weekendul 17-19 noiembrie.

 

Despre Ideall

Ideall.ro este unul dintre principalele magazine online de electronice și electrocasnice, ce activează pe piață din 2009. În 2016 a înregistrat o cifră de afaceri de 13,5 milioane de euro, iar pentru 2017 estimează 20 de milioane de euro, cu o creștere de 50% față de anul trecut.

 

1 Comment

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Retrospectiva Black Friday ARMO #armobf
  2. Zelist Blog » Blog Archive » 16 – 22 noiembrie 2017 – Saptamana in Social Media

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.