Sophia Home Decoration a deschis un nou magazin la Oradea

 

Brandul românesc Sophia Home Decoration, specializat în colecții de perdele și draperii, a inaugurat un nou showroom în sistem de franciză la Oradea. Astfel, a ajuns la 25 de magazine la nivel național.

„Strategia noastră de dezvoltare include acoperirea tuturor regiunilor geografice din  România, iar sistemul de francizare reprezintă un model de expansiune organică, care ne ajută să fim prezenți în cât mai multe orașe. Oradea este un important centru economic și cultural din nord-vestul țării, astfel că decizia de a deschide un nou magazin în acest oraș a venit firesc”, afirmă Anamaria Ștefan, fondatoarea Sophia Home Decoration.

Franciza de la Oradea a fost deschisă de familia de antreprenori Florin și Daciana Copos. Evenimentul de inaugurare a reunit mai mulți pasionați ai domeniului amenajărilor interioare, printre aceștia numărându-se și realizatoarea TV Mihaela Tatu. „Sunt o împătimită a amenajărilor interioare și sunt foarte pretențioasă cu tot ceea ce înseamnă design și bun gust. Recunosc însă calitatea și bunăvoința pe care o au cei care comercializează produsele Sophia pentru a-și mulțumi clienții”, spune Mihaela Tatu.

Rețeaua Sophia Home Decoration numără în prezent șapte magazine proprii și 18 unități în franciză. Investiția în deschiderea unei francize variază între 15.000 și 25.000 de euro, din care taxa de franciză este de 2.990 de euro, iar restul sumei este destinat amenajării spațiului de retail, exponatelor și mostrelor.

Recent, a mai fost deschis un magazin în sistem de franciză la Buzău. Brandul este prezent, prin magazinul său online, și pe piețe externe din Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Compania estimează pentru anul acesta o cifră de afaceri de 2,8 milioane de euro, în creștere cu aproape 30% față de anul 2016.

 

 

Despre Sophia Home Decoration

Compania Sophia Home Decoration a fost înființată în anul 2004 de antreprenoarea Anamaria Ștefan și oferă o gamă largă de decorațiuni interioare textile (perdele, draperii, tapițerii, drapaje, lambrechine), dar și servicii de consiliere gratuită. Prin atelierele proprii din Iași și București, Sophia oferă servicii de personalizare a materialelor prin imprimare sau broderie, precum și montaj la domiciliu.

În prezent, rețeaua de magazine Sophia Home Decoration este prezentă în București, Cluj, Iași, Constanța, Bacău, Bistrița, Vaslui, Negrești-Oaș, Ploiești, Târgu Mureș, Pașcani, Brăila, Vatra Dornei, Rădăuți, Alba Iulia și Oradea, Buzău. În cei 13 ani de activitate pe piața din România, compania și-a consolidat poziția de furnizor în domeniul decorațiunilor interioare, având în portofoliu proiecte de amenajare a peste 80 de hoteluri și pensiuni, 100 restaurante și cafenele, teatre, muzee, precum și peste 6.000 de reședințe private.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.