Vitacom Electronics anunță o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro în 2017

 

Vitacom Electronics, companie specializată în vânzarea și distribuția de produse electronice, încheie în mod prolific anul 2017, cu o cifră de afaceri de 10,7 milioane de euro, în creștere cu 16% față de anul trecut. Mai mult, profitul net estimat se apropie de 500.000 de euro, înregistrând o creștere de 2,1 ori față de 2016. Astfel, compania depășește cifra de afaceri estimată pentru anul 2017.

Produsele care s-au vândut cel mai bine în 2017 sunt cele din gama WELL, mai precis, sursele neîntreruptibile pentru centrale termice, ventilatoarele și robineții electrici. Cererea pentru aceste categorii de produse a fost mai ridicată decât oricând, iar Vitacom a avut grijă să livreze pe măsura cererii de fiecare dată.

Mai mult, succesul se datorează și îmbunătățirilor aduse businessului. Anul 2017 a mai însemnat pentru Vitacom și implementarea softului de aprovizionare, apariția brandului WELL în cadrul comunicatelor Superbrands și introducerea de tablete în magazinele en-detail, care au ca scop reducerea timpului petrecut la casa de marcat.

În ceea ce privește anul 2018, compania este pregătită pentru cererile pieții și știe deja cum să preîntâmpine solicitările clienților.

 

„Succesul înregistrat în acest an este doar primul pas în atingerea obiectivelor din 2018. Începem anul în forță și lansăm platformele online noi, care vor îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare și vor face procesul de achiziție unul și mai plăcut decât în prezent. De asemenea, vom introduce noi produse în portofoliu”, a detaliat Vasile Andrei Vita, fondatorul Vitacom Electronics.

 

În 2018, Vitacom va organiza a cincea ediție e conferinței CEARC (Consumer Electronics and Accessories Resellers), dedicată revânzătorilor companiei.

„Vom pune din nou la dispoziția tinerilor opțiunea de a face internship în cadrul companiei noastre. Domeniile în care ne dorim să dezvoltăm cât mai multe talente sunt: HR, IT, marketing, bază de date, suport vânzări și logistică”, a adăugat Vasile Andrei Vita.

Vitacom Electronics, una dintre cele mai importante companii de pe piața românească de distribuție B2B, a fost fondată în 1991, în Cluj, și s-a dezvoltat continuu devenind în prezent un nume semnificativ pe piață. Compania este prezentă pe toate canalele de distribuţie: magazine tradiționale, online, dar și prin magazine proprii şi exporturi. Vitacom exportă produsele WELL, Fixpoint, Goobay şi CHROME în Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia, dar şi in Germania.

 

Despre Vitacom Electronics
Vitacom Electronics a fost fondată în anul 1991 de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calității produselor.
Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția International Gold Star for Quality, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie.

Compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național și internațional. De asemenea, a stabilit parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell, Goobay, Fixpoint, ProsKit, NGS și Legrand.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.