FAN Courier lansează Școala FAN

 

“Școala FAN s-a născut dintr-o nevoie de a oferi clienților noștri servicii de curierat de cea mai bună calitate și într-un timp optim. Pentru a realiza acest lucru este necesar să avem oameni bine pregătiți care să aibă cunoștințe solide în domeniul serviciilor de curierat. Contextul actual al forței de muncă în logistică și elemente de curierat nu include un organism care să ofere cunoștințe relevante în această direcție, prin urmare am identificat aici o oportunitate de a aduce ceva benefic pe piața din România. ȘCOALA FAN este un sprijin pentru piața forței de muncă oferind pregătire de specialitate și cadru favorabil dezvoltării competențelor de bază pentru accederea în meserii din domeniul logisticii de curierat.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul curieratului rapid, cu peste 5800 de angajați și colaboratori la nivel național, FAN Courier devine unul dintre angajatorii principali din acest domeniu. Aceste aspecte, dar și existența unui Departament de Training și Dezvoltare intern, operațional de peste 10 ani, cu programe dedicate industriei, sunt elementele care stau la baza inițiativei ȘCOALA FAN.

Astfel, FAN Courier își propune construirea și implementarea la nivel național a unui mediu de învățare vocațional, adaptat competențelor specifice curieratului rapid, cu scopul de a oferi forței de muncă din România cadrul corect pentru formarea profesională, dedicată postului de curier și a posturilor conexe.”

 

Puteți citi întregul articol aici: https://www.fancourier.ro/fan-courier-lanseaza-scoala-fan/

 

1 Trackback / Pingback

  1. PayU estimează că piața e-commerce va depăși 3 mld USD, eMAG a avut 51% din comenzi de pe device-uri mobile în 2017, elefant.ro are un nou director executiv, evoMAG înregistrează 60% din vânzări în provincie, iar 7% din cifra de afaceri JYSK vi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.