Uber Eats se va extinde în India, Fitbit lansează o nouă linie de produse și servicii health, Deutsche Bank se aliază cu International Air Transport Association, Microsoft are o nouă strategie mobile

 

Mobikwik încheie un parteneriat cu Ola.

Prin această mișcare,utilizatorii Mobikwik vor putea rezerva o cursă Ola. Aceștia vor avea acces la toate categoriile de transport disponibile în aplicația app, adică Auto, Micro. Mini Prime, SUV. Userii vor putea plăti direct prin wallet-ul Mobikwik pentru cursele efectuate. Momentan, această funcție este disponibilă numai pentru utilizatorii de Android. (sursă)

 

Zillow publică raportul trimestrial de încasări.

Pierderile trimestriale ale companiei au crescut. Acțiunile Zillow au scăzut cu 8% în urma publicării rezultatelor de vânzări. Pe trimestrul 1, încasările au crescut cu 22%, la 213 milioane USD. Pierderile nete au crescut la 18,5 milioane USD, de la 4,6 milioane USD în aceeași perioadă a anului trecut. (sursă)

 

 

Uber Eats plănuiește extinderea în India.

Uber Eats crește lunar cu 50% în India și plănuiește să se extindă în orașele medii și zonele non-metropolitane. Compania este prezentă în 13 orașe mari din India, inclusiv Mumbai, Delhi, Chennai sau Kolkata, și are peste 12.000 de restautante partenere. În India, business-ul de ride-hailing al Uber este prezent în peste 30 de orașe. (sursă)

 

Fitbit lansează o nouă linie de soluții health.

Fitbit a lansat o serie de noi aplicații și interfețe pentru noua sa linie de smartwatch-uri care vor permite utilizatorilor să își monitorizeze mai bine starea de sănătate. Anumite aplicații își încurajează userii să ia decizii mai bune legate de sănătatea lor, altele facilitează profesioniștilor din sănătate să folosească mai bine datele colectate de Fitbit. (sursă)

 

Flipkart oferă un serviciu de reparații de smartphone.

Flipkart a introdus noul serviciu pentru dispozitivele cumpărare de pe platforma sa. Programul de protecție a smartphone-urilor acoperă mai multe tipuri de pagube contra unui abonament anual. Flipkart va prelua dispozitivul de reparat de la locuința utilizatorului și îl va returna acestuia în termen de 10 zile, reparația fiind garantată. (sursă)

 

Deutsche Bank încheie un parteneriat cu International Air Transport Association (IATA).

Prin această mișcare, banca va pilota un model de plăți prin care clienților li se vor lua bani direct din cont, fără a se mai utiliza un card. Conform companiei germane, noul model va oferi o mai bună protecție împotriva fraudelor pentru membrii asociației IATA, datorită autentificării în doi pași utilizată. De asemenea, liniile aeriene vor putea avea un nivel de lichidități mai mare, plățile fiind efectuate în timp real. (sursă)

 

Microsoft demarează o nouă strategie mobile.

Microsoft investește în noua sa experiență la nivel mobile, lansând noua aplicație Your Phone. De asemenea, funcția de productivitate Timeline a Windows 10 a fost migrată pe mobile. În plus, aplicația de lansare a fost actualizată pentru a încorpora și utilizatorii entreprise. Funcțiile disponibile vor varia în funcție de utilizarea iOS sau Android. (sursă)

 

Nokia achiziționează SpaceTime Insight pentru a-și consolida divizia IoT.

SpaceTime Insight este o platformă de software analytics pentru IoT industrial. Această platformă de machine learning ajută companiile să își protejeze device-urile și activele. Firma lucrează cu o serie de companii din domenii precum producție, transport, energie pentru a minimiza downtime-ul cauzat de probleme tehnice și utilizează machine learning pentru a prezice probabilitatea defecțiunilor. (sursă)

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.