TAROM a lansat aplicația de mobile

 

TAROM a lansat aplicația TAROM app și, de luni, pasagerii companiei își pot achiziționa bilete de pe terminalul mobil, atât pe platforma Apple, cât și Android, scrie Ziare.com. 

Conform unui comunicat de presă trimis de TAROM, aplicația oferă pasagerilor “o experiență prietenoasă” pornind de la căutarea celor mai bune oferte pentru rutele dorite și până la formalitățile de check-in sau facturare.

De asemenea, compania va integra, ca pas imediat următor, aplicația cu modulul de relații cu clienții și lansarea modulului My account atât pe site cât și în aplicație.

 

Feedback Ecomnews.ro: 

Tehnic vorbind, pare a fi vorba despre un wrapper peste versiunea mobilă a site-ului Tarom, fără nici o integrare sau funcționalitate care să ajute utilizatorul.

 

De exemplu:

  • se poate găsi zborul după booking reference + lastname, dar nu se poate face checkin -> trebuie introduse o dată toate datele de identificare, sunt pagini complet separate și neintegrate
  • pentru rezervare zboruri, pe detalii identice (rută și dată), în aplicație apar erori, în versiunea web, nu apar aceste erori
  • pare nefolosibil in acest moment procesul de achiziție
  • nu este vizibilă nici o opțiune de a trimite feedback, având în vedere că aplicația nu pare să fi fost testată

 

Este un prim pas care merită salutat, așteptăm cu interes update-urile următoare.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.