IBM investeşte 2 mld USD într-un nou centru de cercetare AI, eBay extinde programul de revigorare a comerțului retail în Carolina de Nord, platforma tehnologică Relex obţine 200 mil USD din TCV, Amazon şi Sequoia investesc în autoturisme Aurora


IBM investeste 2 miliarde de dolari într-un nou centru de cercetare al inteligenței artificiale

IBM investeste 2 miliarde de dolari într-un nou centru de cercetare al inteligenței artificiale din New York, ca parte a eforturilor sale de a stimula creșterea de la tehnologiile emergente.Centrul hardware AI din campusul Institutului Politehnic SUNY din Albany, New York, se va concentra pe cercetarea, dezvoltarea, prototiparea, testarea și simularea chip-urilor, a afirmat IBM într-o declarație emisă joi. (sursa)


eBay extinde programul de revigorare a comerțului retail în Carolina de Nord

eBay și-a extins inițiativa de relansare a comerțului retail la Greensboro, Carolina de Nord, al cincilea oraș în program și al treilea în SUA. eBay ajută distribuitorii locali din program să vândă pe piață, oferindu-le traininguri personalizate, coaching individual, acces direct la o echipă dedicată clienților eBay și un abonament la magazinul eBay – toate oferite gratuit participanților sau oraș. (sursa)


Platforma tehnologică Relex obtine 200 milioane USD din TCV

Relex – o companie din Finlanda care se concentrează asupra soluțiilor de planificare a comerțului retail, ajutând atât companiile din domeniul cărămizilor, cât și companiile de comerț electronic să realizeze o prognoză mai bună a modului în care produsele se vor vinde prin folosirea inteligentei artificiale și a Machine Learning și, la rândul lor, cum și ce ar trebui să fie stocate pentru achiziționare – anunță astăzi că a obitnut 200 milioane de dolari din TCV. (sursa)


Amazon, Sequoia investesc în autoturisme Aurora

Aurora, startul buzzy, fondat de pionierii timpurii ai tehnologiei autoturismelor care a condus programe la Google, Tesla și Uber, a ridicat peste 530 milioane dolari într-o rundă de serie B condusă de Sequoia Capital și include “investiții semnificative” de la Amazon și T Rowe Price Associates. (sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.