Achizitiile Amazon au totalizat 1.65 milioane de dolari,Amazon : dispozitivele Echo nu sunt evaluate “pentru a face bani”,Conducătorul chinez de e-commerce, Pinduoduo, se ridică la caștiguri de peste 1 miliard de dolari , Apple Inc. este din nou cea mai valoroasă companie din lume

Achizițiile din 2018 ale lui Amazon au totalizat 1.65 milioane de dolari.

Amazon, care a depus 10 000 de dolari anual la Comisia de Valori Mobiliare din SUA, a confirmat prețurile ridicate pe care gigantul de comerț electronic le-a plătit anul trecut pentru cele două mari contracte de fuziuni și achiziții. Conform depunerii, compania a plătit aproximativ 839 milioane dolari în numerar pentru Ring și 753 milioane dolari pentru PillPack, cu toate celelalte achiziții în valoare totală de 57 milioane dolari.(sursa)


Amazon : dispozitivele Echo nu sunt evaluate “pentru a face bani”
Amazon a avut un trimestru de sărbători record, cu venituri de 72,4 miliarde de dolari și profituri de 3 miliarde de dolari, dar nu face prea mulți bani de la cel mai bine vândut produs, Echo Dot de la Alexa. În timp ce gigantul de e-commerce a declarat că dispozitivul a fost cel mai bun vânzător al sărbătorilor din 2018 în toate produsele, a reamintit, de asemenea, investitorilor câștigurile de ieri că dispozitivele Echo nu sunt evaluate “pentru a face bani”.(sursa)


Conducătorul chinez de e-commerce, Pinduoduo, se ridică la caștiguri de peste 1 miliard de dolari.

Prețul competiției cu giganții e-commerce Alibaba și JD.com este imens. Acest lucru este demonstrat de provocatorul Pinduoduo, cunoscut sub numele de PDD, care ridică mai mult de 1 miliard de dolari în capital proaspăt, la doar șase luni de la publicare.(sursa)


Apple Inc. este din nou cea mai valoroasă companie din lume

Apple Inc. este din nou cea mai valoroasă companie din lume – dar la un nivel mult mai scăzut decât vârful său anterior.Lista celor mai mari nume de pe Wall Street a fost în mod repetat amestecată în acest an, fiecare nume de tehnologie megacap ocupând primul loc la un moment dat.(sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.