Metoda de plată olandeză iDeal continuă să crească, mâncarea online și îngrijirea personală în Europa va valora 56 mld EUR până în 2022, NRF afirmă că vânzările retail vor crește cu 3,8% – 4,4%, Amazon precizează că se află în concurență cu expeditori precum FedEx și UPS

Metoda de plată olandeză iDeal continuă să crească

iDeal, cea mai populară metodă de plată din Olanda, este utilizată din ce în ce mai mult pe dispozitivele mobile. În prezent, șapte din zece plăți iDeal se efectuează de pe un smartphone sau tabletă. Plățile personale personale sunt deosebit de populare. (sursa)


Studiu IRI: Mâncarea online și îngrijirea personală în Europa în valoare de 56 de miliarde de euro până în 2022

Vânzările de produse alimentare și de îngrijire personală merg bine în comerțul electronic european și urmează să crească cu 54% în următorii ani. Aceasta înseamnă că industria online de hrană și îngrijire personală va fi în valoare de peste 56 de miliarde de euro până în 2022. (sursa)


NRF afirmă că “starea economiei este sănătoasă” și previziunile privind vânzările retail vor crește între 3,8% și 4,4%

Estimările preliminare arată că vânzările retail în cursul anului 2018 au crescut cu 4,6 % în perioada 2017 – 3,68 trilioane de dolari, depășind prognoza NRF de creștere de cel puțin 4,5 procente. Numarul include vanzari online si altele, care au crescut cu 10,4%, la 682,8 miliarde de dolari. Online este de asteptat sa creasca in acelasi interval de 10-12% in acest an. Numerele exclud vânzătorii de automobile și restaurantele. (sursa)


Amazon precizează că acum se află în concurență cu expeditorii, cum ar fi FedEx și UPS

Amazon a subliniat mult ambițiile sale de livrare, susținând că propriile servicii de expediere și livrare sunt destinate doar “suplimentării” partenerilor existenți, cum ar fi UPS și FedEx. Acum, Amazon precizează că se află în concurență cu aceste companii, adăugând pentru grupul său de concurenți “servicii de transport și logistică”, pentru prima oară în depunerea anuală săptămâna trecută. (sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.