Amazon Live preia QVC, VISA susţine Mastercard pentru Earthport, Facebook achiziționează un tool de căutare vizuală, Rebag are câştiguri de 25 mil EUR, Parisul da în judecată Airbnb pentru “anunțuri ilegale”

Amazon Live preia QVC

Amazon a preluat QVC odata cu lansarea programului Amazon Live, ce oferă emisiuni video live, precum și cele de la branduri care transmit propriile fluxuri live prin intermediul unei noi aplicații, Amazon Live Creator. In emisiunile live, gazdele vorbesc prezinta produsele disponibile pentru vânzare pe Amazon, la fel ca și pe QVC.(sursa)


VISA sustine Mastercard pentru Earthport

Vineri, VISA și-a majorat oferta pentru Earthport din Marea Britanie,care a fost partener Ripple începând cu 2015. VISA inițial a oferit 30 de pence(0.34 EUR) pe acțiune la 27 decembrie 2018, iar vineri a ridicat oferta la 37 de pence (0.42 EUR), la 25 ianuarie.(sursa


Facebook achiziționează tehnica de căutare vizuală

Facebook a achiziționat un start-up pentru AI care ar putea schimba modul în care navigați pe Marketplace. A achiziționat GrokStyle, care a creat o tehnologie de căutare vizuală care vă permite să faceți o fotografie a unui obiect din lumea reală și să o utilizați pentru a căuta elemente similare online. Este aceeași tehnologie care alimentează funcția de căutare vizuală a aplicației Ikea Place. Având în vedere natura tehnologiei și că Facebook a lansat alte funcții AI pentru Marketplace în trecut, se poate presupune că încearcă să integreze o căutare vizuală în secțiunea de tip Craigslist.(sursa)


Go-Jek în discuții cu Garuda pentru sprijin logistic

Transportatorul național , Garuda și Go-Jek, se află în discuții pentru un parteneriat care va facilita aplicația de navigare și de e-commerce să vândă mărfuri către clienți din cele 17.000 de insule ale arhipelagului sud-est asiatic. Directorul general al Garuda a declarat că discuțiile sunt într-o etapă avansată. Garuda dezvoltă o nouă tehnologie referitoare la comerțul electronic și logistică. Parteneriatul ar permite ca mărfurile comandate prin aplicația Go-Jek într-un oraș din Indonezia să fie livrate într-un altul folosind flota Garuda. Comerțul electronic a crescut rapid în Indonezia, dar unul dintre principalele obstacole este logistica, deoarece insulele sunt Imprastiate într-o zonă mai mare decât Uniunea Europeană.(sursa)


Rebag , castiguri de 25 milioane de euro

Rebag, o platformă pentru cumpărarea și vânzarea genților de lux, a atins 25 de milioane de dolari în seria C, pentru a accelera planurile de expansiune a comerțului retail, pentru a-și mări echipa de tehnologie și produse și pentru a atrage talente. Platforma Rebag permite cumpărătorilor să acceseze mii de genți provenite de la designeri, disponibili online sau la unul dintre locațiile retail ale Rebag.(sursa)


Parisul da în judecată Airbnb pentru “anunțurile ilegale”

Proprietarii de case din oraș își pot închiria proprietățile pentru numai 120 de zile pe an. Ei trebuie să se înregistreze ca o afacere și să își afișeze numărul de înregistrare pe orice publicitate.În conformitate cu legislația franceză, companiile pot fi amendate cu până la 12.500 € pentru fiecare anunț.(sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.