Nvidia achizitioneaza datacenter-ul Mellanox pentru 6.8 miliarde de dolari,Alibaba investeste in logistica,Samsung ofera Crypto Wallet,Serviciul de streaming Apple , lansat in Aprilie,Economia livrării de alimente rămâne o provocare.

Nvidia achizitioneaza datacenter-ul Mellanox pentru 6.8 miliarde de dolari

Nvidia a fost de acord să cumpere designerul de chipuri israeliene Mellanox pentru 6,8 miliarde de dolari, bătând Intel într-o afacere care ar ajuta compania să-și dezvolte centrul de date și activitatea supercomputerelor.(Sursa)


Alibaba investeste in logistica

Alibaba investeste in sectorul logistic chinez cu o achiziție de 693 milioane de dolari reprezentand 15% din STO Express, fiind cea de-a patra investiție într-o companie de livrare din China. Companiile chineze de livrare și de logistică au fost cheia distribuției celor 50 de miliarde de colete livrate anul trecut în China.(Sursa)


Samsung ofera Crypto Wallet

Samsung a dezvăluit portofelul Crypto pentru telefonul său lansat, Galaxy S10. Portofoliul Samsung Blockchain este în prezent compatibil numai cu jetoanele ERC20 Ether (ETH) și ethereum. Bitcoin nu este încă acceptat, în ciuda emblemei care apare pe imagini anterioare de la prezentarea pre-lansarii.(Sursa).


Serviciul de streaming Apple , lansat in Aprilie
Apple ar putea dezvălui în cele din urmă serviciul său de streaming. Compania a trimis invitații la un eveniment care a avut loc pe 25 martie, cu sloganul “It’s show time”.Serviciul va concura cu Netflix. În plus față de continutul streaming, Apple va introduce un serviciu de știri la care oamenii se pot abona, oferindu-le acces la conținut premium.(Sursa)


Economia livrării de alimente rămâne o provocare.

Wall Street Journal a remarcat că livrarea de alimente proaspete este populară pentru consumatori, dar provocatoare pentru supermarketuri și restaurante. Costă supermarket-uri în medie de 10 dolari pentru a livra alimente, dar ele percep doar 8 dolari de la clienți.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.