Volkswagen sporeste productia de vehicule electrice,Amazon adauga in magazin unitati de incarcare la domiculiu,Walmart lanseaza propria marca de tablete,Barclaycard extinde acordul cu Alipay.

Volkswagen sporeste productia de vehicule electrice

Volkswagen creste cu 50% productia de vehicule electrice in urmatorul deceniu.Ei isi propun sa produca 22 de milioane de vehicule fata de un tel initial de doar 15 milioane.(Sursa)


Amazon adauga in magazin unitati de incarcare la domiciliu

Cump─âr─âtorii de vehicule electrice Kia pot comanda acum unit─â╚Ťi de ├«nc─ârcare la domiciliu ╚Öi pot programa instalarea la domiciliu prin Amazon.(Sursa)


Walmart lanseaza propria marca de tablete

Walmart lanseaza propria tableta , intr-o miscare de a provoca Amazon si Apple. IPad-ul Apple r─âm├óne liderul pie╚Ťei, insa tableta companiei Amazon r─âm├óne o alternativ─â popular─â. Dispozitivul va fi v├óndut sub marca ONN a companiei Walmart.(Sursa)


Barclaycard extinde acordul cu Alipay

Barclaycard, care prelucreaz─â aproape jum─âtate din tranzac╚Ťiile cu card de credit ╚Öi de debit din Marea Britanie, a extins un acord provizoriu existent cu Alipay, permi╚Ť├ónd comercian╚Ťilor retail din toat─â ╚Ťara s─â accepte aplica╚Ťia de plat─â din China la punctul de v├ónzare.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.