Google dezvaluie serviciul de streaming pentru jocuri , Reclama Apple TV , concentrata pe confidentialitate,Ikea adauga imprimantele 3D,Amazon acceptă conturile de economii PreTax.

Google dezvaluie serviciul de streaming pentru jocuri

Google este pregătit să dezvăluie serviciul de jocuri streaming. Google dorește să revoluționeze industria de jocuri dominată în prezent de operatori precum Microsoft, Sony și Nintendo. Pe măsură ce Google caută să-și diversifice sursele de venit dincolo de anunțurile digitale, jocurile oferă o oportunitate masivă.(Sursa)


Lyft isi va dezvalui planul IPO detaliat

Lyft urmează să detalieze planurile sale de a se ridica până la 2 miliarde de dolari într-o ofertă publică în această săptămână. Compania americană de navigație ar putea preciza gama de prețuri și numărul de acțiuni pe care intenționează să le comercializeze într-o listă de reglementări actualizată.(Sursa)


Reclama Apple TV , concentrata pe confidentialitate

Apple a lansat o campanie de reclame TV pentru a-și schița poziția cu privire la confidențialitatea datelor, deoarece compania se străduiește să se diferențieze de companii cum ar fi Google și Facebook. Reclamele de 45 de secunde difuzate în SUA și vor fi afișate în cadrul turneului anual de baschet “March Madness” al Asociației Naționale de Colegiu Athletic, care atrage milioane de spectatori.(Sursa)


Robot healthcare primeste finantare

Changren Tech, o firma specializata in managementul sanatatii, a investit 14,8 milioane de dolari in seria A. Changren Tech a fost infiintata in 2016 pentru a oferi o gestiune cuprinzatoare a sanatatii pentru indivizi si institutii bazate pe date fiziologice dinamice de ansamblu. Produsele sale includ roboți de management al sănătății, dispozitive inteligente care pot fi purtate, produse de testare medicală, servicii de sănătate și produse de sănătate.()


Determined AI , finantare de 11 milioane de dolari.

Determined AI, start-up in managementul învățării, finantata cu 11 milioane de dolari pentru a angaja dezvoltatori noi pentru a continua extinderea platformei. Determined AI oferă o platformă de management pentru machine learning, care reduce timpul de lansare pe piață prin creșterea productivității dezvoltatorilor, îmbunătățirea utilizării resurselor (GPU) și reducerea riscului.(Sursa)


Startup-ul Agritech primeste finantare

DeHaat, o piață online pentru produsele și serviciile agricole, castiga o runda de finantare. DeHaat oferă agricultorilor, servicii agricole de ultimă generație, inclusiv distribuția de inputuri agricole de înaltă calitate, consultanță personalizată în domeniul agricol, acces la servicii financiare și legături de piață pentru vânzarea produselor lor.(Sursa)


Ikea va folosi imprimantele 3D

Ikea colaboreaza cu Milbat pentru ThisAbles, un proiect care oferă suplimente tipărite 3D pentru mobilier care pot fi greu de folosit în anumite condiții. Printre cele 13 elemente inițiale sunt mânerele mai ușor de apucat, barele de protecție pentru a proteja dulapurile și ascensoarele pentru ridicarea canapelele.(Sursa)


Artemis Health , finantare de 25 milioane de dolari in seria C

S.U.A., Artemis Health, a investit 25 de milioane de dolari în seria C, pentru extinderea platformei și a serviciilor sale. Artemis Health oferă angajatorilor asigurati informații cu privire la datele privind beneficiile angajaților, pentru a-i ajuta să-și reducă cheltuielile și să asigure o acoperire medicală pentru ei.(Sursa)


Amazon acceptă conturile de economii PreTax

Amazon va accepta economiile de sănătate ale consumatorilor și conturile de economii flexibile. Acest lucru permite oamenilor să contribuie cu o parte din salariul sau salariile lor, înainte de impozitare, pentru a acoperi cheltuielile medicale care altfel ar depasi bugetul personal.(Sursa)


Facebook ,o noua optiune pentru jocuri

Facebook își actualizează aplicația mobilă cu un hub dedicat pentru jocuri, unde utilizatorii pot explora conținutul jocurilor pe Facebook. Pentru a sublinia importanța pe care Facebook o pune pe hub, compania o adaugă în bara laterală și ca o opțiune pentru bara de navigare personalizabilă din aplicație.(Sursa)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.