FIS achizitioneaza Worldplay pentru 35 miliarde de dolari,Wish primeste finantare de 300 milioane de dolari,Rakuten parteneriat cu PCHome,Amazon aduce investitori privati pentru startup-uri,Uniunea Europeana – noi reglementari tehnologice

FIS achizitioneaza Wordplay pentru 35 miliarde de dolari

FIS cumpara compania Worldpay pentru 35 miliarde de dolari, într-un acord de tip blockbuster, care exemplifică tendința spre consolidare la scară largă în spațiul de procesare a plăților. În cadrul înțelegerii, FIS își va asuma și obligațiile datoriei Worldpay, ridicând valoarea totală a acordului la 43 miliarde dolari(Sursa)


Wish finantare de 300 milionane de dolari

Wish se află în discuții pentru a castiga circa 300 de milioane de dolari într-o nouă rundă de finanțare.Wish a devenit un concurent important pe piața globală de comerț electronic, prin conectarea comercianților chinezi care oferă bunuri ieftine cu consumatorii din S.U.A.(Sursa)


Amazon aduce investitori privati pentru startup-uri

Amazon testează un nou mod de a-și consolida relația cu startup-urile și, eventual, a aduce mai mult capital către ecosistem. Efortul inițial, cunoscut sub denumirea de Programul Amazon Web Services Pro-Rata, este creat pentru a lega investitorii privați cu companiile care utilizează AWS, precum și fondurile de risc ale căror portofolii sunt umplute cu potențiali clienți de cloud.(Sursa).


rakuten

Rakuten parteneriat cu PCHome

Rakuten a semnat un acord de parteneriat cu PCHome Online. În termenii acordului, PCHome va vinde produse japoneze de la comercianții Rakuten Ichiba pe platformele de e-commerce ale PCHome, va promova cardul Rakuten din Taiwan, va vinde dispozitive electronice de citire a lui Rakuten Kobo și va oferi membrilor noi modalități de a câștiga, Point și PCHome Point pe platformele de comerț electronic PCHome Online și Rakuten.(Sursa)


Uniunea Europeana adopta noi reglementari tehnologice

UE și autoritățile din întreaga lume vor trebui să reglementeze, într-o anumită etapă, tehnologiile mari și cele sociale pentru a proteja cetățenii, a afirmat șeful adjunct al Comisiei Europene. El a adăugat că introducerea reglementărilor ar funcționa mai bine dacă platformele online, cum ar fi Google și Facebook, ar colabora cu autoritățile.(Sursa)


Marriot planuieste sa deschida peste 2000 de hoteluri

Marriott a anunțat că intenționează să deschidă peste 1700 de hoteluri în următorii trei ani. Lanțul hotelier se așteaptă să adauge între 275.000 și 295.000 de camere până în 2021, ceea ce ar putea aduce venituri de 400 de milioane de dolari.(Sursa)


Bytedance achizitioneaza Mokun Technology

Bytedance a achiziționat Mokun Technology, o filială a companiei de jocuri de divertisment Interactive Entertainment 37, specializată în dezvoltarea jocurilor mobile și web.(Sursa)


Citybank isi planifica propria criptomoneda

Una dintre primele 20 de bănci din lume, în funcție de valoarea activelor, isi planifica crearea propriului activ digital și renuntarea la toate experimentele sale legate de criptare. În schimb, pariază pe SWIFT.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.