Google, Facebook și Amazon captează toate profiturile,Alibaba deschide un magazin online impreuna cu Office Depot,Startup-up polonez Packhelp crestere financiara de 8.8 milione de euro,Amazon blochează agresiv anunțurile pentru produse neprofitabile,CEO eBay sărbătorește prima dividendă a companiei

Google, Facebook și Amazon captează toate profiturile

Pe măsură ce costurile continuă să crească pentru firmele de comerț electronic, înseamnă că veniturile din publicitate continuă să crească pentru Google, Facebook și Amazon, făcându-le să devină factorii de decizie reali.(Sursa)


Alibaba deschide un magazin online impreuna cu Office Depot

Office Depot colaborează cu gigantul chinez de comerț electronic Alibaba, deoarece ambele companii speră să beneficieze de punctele forte ale celuilalt pentru a câștiga peste proprietarii americani de mici afaceri.(Sursa)


Startup-up polonez Packhelp crestere financiara de 8.8 milione de euro

Packhelp, un startup din Polonia care permite utilizatorilor să-și proiecteze ambalajele, a crescut cu 8,8 milioane de euro într-o rundă din Seria A. White Star Capital a condus investiția, în timp ce investitorii existenți au participat. Cu banii, Packhelp dorește să-și sporească creșterea în Europa.(Sursa)


Amazon blochează agresiv anunțurile pentru produse neprofitabile

În ultimele luni, Amazon a precizat vânzătorilor sau proprietarilor de mărci care își vând mărfurile , dacă Amazon nu poate vinde aceste produse consumatorilor obtinand profit, nu ii va mai lăsa să plătească pentru a promovarea articolelor.(Sursa).


CEO-ul eBay sarbatoreste prima dividenda a companiei

CEO-ul eBay, Devin Wenig, a declarat că compania a plătit astăzi primul dividend cash. eBay a anunțat în ianuarie că va emite un dividend după ce a înregistrat o creștere stagnantă în al patrulea trimestru al anului 2018 și va fi supusă presiunilor investitorilor activi.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.