Walmart angajeaza programatori pentru serviciul de streaming,Uber va achizitiona Careem pentru 3 miliarde de dolari,Tencent inregistreaza venituri in crestere,Amazon lanseaza reclameleme pe platforme mobile,Bolt se extinde spre livrarea de alimtente,UiPath crestere cu 400 de milioane de dolari.

Walmart angajeaza programatori pentru serviciul de streaming

Google a anunțat recent sosirea în spațiul de jocuri video cu o nouă acțiune de streaming numită Stadia. WalMart investighează, de asemenea, activitatea de streaming a jocurilor video. Walmart își explorează propria platformă pentru a intra în cursa de streaming a jocurilor video concurente.(Sursa)


Uber va achizitiona Careem pentru 3 miliarde de dolari

Uber este hotarat sa ofere peste 3 miliarde de dolari pentru a cumparat concurentul din Dubai,Careem. Uber va plăti 1,4 miliarde de dolari în numerar și 1,7 miliarde dolari în note convertibile, care vor fi convertibile în acțiuni Uber la un preț egal cu 55 dolari pe acțiune.(Sursa)


Rezultate Tencent evidențiază diversificarea

Tencent a înregistrat venituri trimestriale în crestere. Creșterea robustă și puternică a abonamentelor pentru tehnologia Tencent Video, cu un volum de tranzacții mai mare decât cel așteptat, evidențiază diversificarea reușită a fluxurilor de venituri.(Sursa)


Amazon lanseaza reclamele pe platformele mobile

Amazon a testat anunțurile interne făcute pe platforma iOS a Apple timp de câteva luni, într-o mișcare care subliniază eforturile in crestere de a obține o parte din piața de publicitate digitală, in valoare de 129 miliarde de dolari, dominată în prezent de Google și Facebook. Amazon intenționează să introducă un produs de anunțuri similar pe platforma Google Android în cursul acestui an.(Sursa)


rakuten

CEO-ul Rakuten isi doreste ca toti angajatii sa invete programare

Invățarea programării pe calculator a fost în mare parte opțională, cu excepția cazului în care iti doreai în mod special o carieră în IT. Totuși, în zilele noastre cu toate gadgeturile și tehnologiile noastre, învățarea de a programa a devenit mai importantă ca niciodată, mai ales că deschide atât de multe oportunitati de carieră diferite.
CEO-ul Rakuten, Hiroshi Mikitani, a dezvăluit că dorește să instruiasca toti cei 17.000 de anagajati , urmând un curs de șase luni care include Java de bază și abilități de bază pentru construirea unei arhitecturi de rețea.(Sursa)


Bolt se extinde spre livrarea de alimente

Bolt, cunoscut anterior ca Taxify, se pregătește să se extindă pe piața livrării de alimente și să utilizeze rețeaua de soferi existenta pentru a face acest lucru rapid. Uber Eats nu funcționează în unele părți din Europa de Est și Africa, pe care Bolt le consideră piețe cheie.Acesta oferă “o cale bună” pentru ca societatea să continue.(Sursa).


UIPath crestere de 400 milioane de dolari

UiPath, o platformă de automatizare a proceselor de robotică destinată afacerilor IT, ridică creste cu peste 400 de milioane de dolari în seria D, la o valoare de 7 miliarde de dolari. UiPath dezvoltă fluxuri de lucru software automatizate menite să faciliteze sarcinile obositoare, de zi cu zi, în cadrul operațiunilor de afaceri.(Sursa).


Alibaba cumpara Infinity AR

Alibaba a achiziționat compania AR Infinity AR. Tehnologia InfinityAR poate transforma orice dispozitiv într-o platformă puternică de augmentare a conținutului, folosind un echipament hardware simplu și accesibil – camere stereoscopice simple.(Sursa).


Amazon ar putea primii restrictii in Germania

Amazon combină anumite oferte într-un mod similar cu Google și ar putea face fi sancțiuni pentru a protejarea regulilor concurenței, a afirmat președintele Comisiei Monopolurilor din Germania într-un interviu.(Sursa).

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.