Lyft ofera beneficii soferilor,Scout24 interesat de anunturile Ebay,Uber interesat de sistemul mobile de plata din Mexic,ING colaboreaza cu Banca Beijing,Alibaba investeste în factura electronica SaaS.UPS lansează compania aeriană cu drone,Spotify achizitioneaza o noua retea podcast,Levi’s parteneriat cu Amazon

Lyft ofera beneficii soferilor

Lyft a anunțat un nou efort pentru a-și ajuta soferii independenți să-și gestioneze mai bine finanțele. Compania a dezvăluit un set larg de noi stimulente economice pentru șoferi, inclusiv conturi bancare fără taxe, carduri de debit, întreținere de vehicule și oferte privind autoturismele de închiriat.(Sursa)


scout 24

Scout24 interesat de anunturile Ebay

Serviciul Scout24, și-a exprimat interesul față de achiziție în cazul în care EBay își vinde afacerea cu anunțuri. Scout24 este el însuși obiectivul unei preluări amiabile de 6,4 miliarde de dolari de către firmele cu capital privat Hellman & Friedman și Blackstone, pe fondul scăderii în sectorul de anunțuri.(Sursa)


Uber interesat de sistemul de plata mobile din Mexic

Diferite companii din Mexic, inclusiv Uber, și-au manifestat interesul pentru utilizarea unui nou sistem de plăți mobil dezvoltat de banca centrală a țării, care urmărește să promoveze incluziunea financiară. Banca încearcă să informeze companiile despre cum ar putea fi folosit programul.(Sursa)


ing

ING colaboreaza cu Banca Beijing

ING și Bank of Beijing colaborează privind planurile de înființare a unei bănci digitale de tip joint-venture în China. În JV vor fi investite 448 de milioane de dolari, din care ING va deține 51%, iar Banca din Beijing va deține o participație de 49%. Dacă va fi aprobată, va deveni primul creditor comercial al Chinei în care un acționar străin are un interes de control.(Sursa)


Alibaba investeste în factura electronica SaaS

Alibaba a condus o rundă de finanțare a furnizorului de servicii electronice de facturare Baiwang. Baiwang operează o platformă de cloud SaaS. Compania cu sediul în Beijing aplică așa-numitul model de afaceri “internet plus taxă” pentru a furniza servicii în domeniul controlului fiscal, al gestionării facturilor, al coordonării lanțului de furnizare a facturilor și al serviciilor financiare pe factură.(Sursa)


UPS lansează compania aeriană cu drone

UPS și Matternet lansează o companie aeriană care va folosi drone pentru a transporta mostre medicale între instituțiile medicale WakeMed din Raleigh, Carolina de Nord. Drona (un quadcopter M2) poate transporta doar până la 5 kilograme la distanțe de până la 12,5 mile, dar ar trebui să fie mai rapidă, mai ieftină și mai consistentă decât actualul sistem de conducere a eșantioanelor din oraș folosind mașini.(Sursa)


levis

Levi’s parteneriat cu Amazon

Levi’s este din nou o companie publică, după ce a fost privatizata în 1985. CFO-ul Levi’s spune că compania a reușit să-și mențină succesul prin faptul că a rămas pe denim și a colaborat cu Amazon. “Amazon este un client grozav pentru noi și am lucrat cu Amazon strălucit în ultimii ani. Avem o afacere de succes direct-to-consumer, care creste într-un ritm uluitor”, a spus el. (Sursa)


Google lanseaza consiliul consultativ

Google a lansat un consiliu consultativ extern care să ajute în probleme complexe în domeniul eticii si în domeniul inteligenței artificiale, inclusiv în tehnologia de recunoaștere facială și în modul corect de a crea algoritmi. Grupul, numit Consiliul consultativ extern pentru consultanță externă, include cercetători în matematică, economie și confidențialitate, precum și experți în psihologie și politici publice.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.