Conferința Academiei de eCommerce: Construirea de punți în comerțul electronic.

ecommerce-academy

Cea de-a patra ediție anuală a Conferinței Academiei de eCommerce va avea loc la Ruse pe 7 iunie 2019. În acest an, evenimentul va reuni peste 400 de specialiști din 5 țări și se va desfășura într-una dintre cele mai emblematice clădiri din Bulgaria – " Dohodno Zdanie".

Ca subtitlu al conferinței, organizatorii au ales “Building eCommerce Bridges” (Construirea de punți în comerțul electronic), fiind așteptați vizitatori nu doar din Bulgaria, ci și oaspeți din România, Grecia, Israel și Ucraina.

După o serie de evenimente utile, desfășurate în ultimii trei ani, Academia de Comerț Electronic (eCommerce Academy) organizează conferința sa anuală dedicată, firește, temei vânzărilor online. Evenimentul constituie o oportunitate pentru fiecare comerciant să se familiarizeze cu teme de afaceri utile și extrem de importante, cum ar fi oportunități de vânzări în țară și în străinătate, diverse abordări de marketing, metode noi si clasice de comunicare cu clienții, de vânzări pe platformele Marketplace, tipuri de logistică și oportunități de utilizare a serviciilor fulfillment și multe altele. Printre altele, vizitatorii vor putea să profite de numeroase oportunități de networking, o suprafață mare cu mai mult de 30 de expozanți, iar a doua zi după conferința principală se vor desfășura și 6 traininguri practice pe teme importante pentru orice comerciant online. Anul acesta, în paralel cu conferința principală, va avea loc și o conferință de dropshiping, care va prezenta comercianților electronici, oportunități suplimentare de vânzări suplimentare.

Forumul va avea loc pe 7 iunie 2019 la Ruse, iar invitații la eveniment vor putea asculta prelegerile și vor putea lua legătura cu lectorii, specialiști cu experiență și personalități de top în domeniu:

Radoslav Krumov – reprezentant al unei companii de curierat de top din Bulgaria, Martin Bogdanov – expert în sfera instrumentelor de plată online, Kiril Dinov – manager de dezvoltare într-o platformă vastă de optimizare a vânzărilor, din România, Elsa Florea – șeful departamentului internațional al unei companii care vânzări online pe nouă piețe și câțiva vorbitori internaționali pe teme legate de vânzările pe eBay și Amazon.

Toți cei care doresc să participe la acest eveniment pot fi înscriși prin intermediul formularului de înscriere de pe site-ul Academiei: https://ecommercebg.com/conference-2019/?language=en_US

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.