Adobe Romania depaseste pragul de 600 angajati si are 100 noi pozitii deschise pentru angajare anul acesta

Adobe Romania, prezent de 13 ani pe piata locala, a depasit luna aceasta pragul de 600 de angajati si are in prezent 100 de pozitii deschise pentru recrutarea de noi membri in echipa. Pozitiile deschise in prezent pentru recrutare vizeaza atragerea de talent preponderent din zona tehnica si de inginerie software.

ÔÇ×Echipa din Romania a crescut constant in ultimii ani, iar obiectivul nostru este sa atragem permanent cei mai buni oameni disponibili pentru angajare, top 5%. Produsele la care lucram au impact global, fapt care aduce atat provocari tehnice, pe care cei mai buni oameni le cauta in proiectele lor, dar si responsabilitatea fata de milioane de clienti care ajung sa le foloseascaÔÇŁ

ÔÇô declara Cris Radu, Sr. Director of Engineering si Site Leader Adobe Romania.

Adobe Romania este cel mai mare centru de Research & Development (R&D) al Adobe din zona EMEA, iar echipele locale sunt specializate in solutii de Cloud Computing, Big Data si design grafic. Produsele dezvoltate de echipele din Bucuresti sunt solutii de top pe pietele pe care le acopera si fac parte din diviziile Digital Experience si Digital Media ale Adobe.

ÔÇ×Expertiza si pregatirea celor pe care ii cooptam in echipa locala a permis campusului din Bucuresti sa se dezvolte catre zonele de Cloud Computing si Big Data, precum si sa aducem si sa pastram in Romania dezvoltarea si cercetarea pentru produse recunoscute ale Adobe, cum ar fi Adobe Analytics, Adobe Advertising Cloud, Adobe XD, Adobe Experience Platform. Inginerii nostri au ocazia sa inoveze si sa lucreze cu tehnologii noi si interesante, precum si sa interactioneze cu clienti internationali de anvergura. Cele 100 de pozitii deschise sunt atat pentru juniori, cat si pentru seniori, care asigura un mix ideal pentru echipe de produs softwareÔÇŁ

declara Cris Radu.

Retentie de 90% a angajatilor, sustinuta de mediul de lucru, proiecte si beneficii.

Rata de retentie a angajatilor din cadrul Adobe Romania se apropie de 90%, un procent ridicat atat in raport cu media pietei de IT din Romania, dar si comparativ cu alte campusuri ale Adobe.

Fidelizarea angajatilor se realizeaza prin crearea unui mediu de lucru provocator si orientat catre colaborare si performanta, precum si prin incurajarea echilibrului viata personalaÔÇôactivitate profesionala, a diversitatii si responsabilitatii sociale.

Conform studiului Aon Hewitt la care au raspuns angajati ai Adobe Romania, cele mai apreciate beneficii ale angajatilor Adobe sunt pachetele de actiuni oferite la angajare sau pentru performanta anuala si programele de economisire prin achizitie de actiuni la preturi preferentiale, decontul activitatilor pentru un stil de viata activ (abonamente sala, echipament sportiv, de fitness), training- urile din campus si accesul la conferinte specializate, locale sau internationale. De asemenea, angajatii au apreciat de posibilitatea de a lucra impreuna cu colegi foarte pregatiti si motivati, la proiecte interesante si provocatoare.

In prezent, echipa Adobe Romania are un procent de 30% femei, iar varsta medie a angajatilor este 33 ani, in timp ce vechimea medie in organizatie este de 4 ani.

ÔÇ×Adobe Romania sustine cresterea numarului de femei care activeaza in domeniul IT si face demersuri constante in acest sens. Estimam ca in Romania proportia femeilor in domeniu, in pozitii tehnice, este sub 15%, ceea ce duce la un dezechilibru si un pool de talent neexploatat, de care firmele IT au nevoie pentru a creste productivitatea si gradul de inovatie, in special in echipele de produse software. Dincolo de cultura organizationala orientata catre diversitate, Adobe colaboreaza cu Universitatea Politehnica Bucuresti in actiuni intreprinse pentru a atrage fetele in facultatile tehnice, precum si cu organizatii de profil, alaturi de care desfasuram evenimente pentru comunitatea de femei din ITÔÇŁ

ÔÇô spune Cris Radu.

Odata cu cresterea echipei, Adobe Romania a extins spatiul birourilor din Anchor Plaza pe inca un etaj, ajungand astfel sa o suprafata de 7700 mp, desfasurata pe 5 din cele 12 etaje ale cladirii. Birourile sunt amenajate modern, urmand standardele actuale de ergonomie fizica si sociala aplicate si in birourilor Adobe din Sillicon Valley. Prin extinderea spatiului de birou si noua amenajare, Adobe Romania a creat 140 de noi posturi de lucru.

Mai multe detalii: Anca Popa | Consultant PR | 0724.202.474 | anca.popa@zackepr.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.