Grab aplica pentru licenta bancara, Amazon inchide serviciile Amazon Restaurants, Tesla investeste in realizarea propriului serviciu de asigurari, Brex atinge o valoare 3 miliarde USD.


Grab aplica pentru licenta bancara

Grab intenționează să solicite o licență bancară digitală dacă autoritatea de reglementare bancară din Singapore va permite acest lucru. Grab va a angaja o firmă de consultanță în această privință. Compania are unele oferte financiare. Cu toate acestea, o mișcare în sectorul bancar real ar reprezenta atât o schimbare pentru start-up, cât și o competiție proaspătă pentru peisajul bancar din Singapore, dominat de trei creditori locali.(Sursa)Amazon inchide serviciile de livrare din SUA

Amazon își închide serviciul de livrare a produselor alimentare din Statele Unite ale Americii. Serviciul, care a fost lansat pentru prima oară în Seattle în 2015, le-a oferit membrilor Prime o modalitate de a-și livra alimententele direct la ușă, folosind site-ul dedicat sau prin intermediul aplicației Prime Now.(Sursa)Tesla investeste in realizarea propriului serviciu de asigurari

Tesla spune că se află în curs de realizare a unei mici achiziții care va ajuta să scoata pe piata propriul său produs de asigurare(Sursa)


 


Brex atinge o valoare 3 miliarde USD

La doar un an de la lansarea cardului de credit corporativ pentru startup-uri, Brex a atins o evaluare de 2,6 miliarde de dolari în urma unei runde de finanțare de 100 milioane USD condusă de Kleiner Perkins.(Sursa)


 


Dassault Systemes va achizitiona Medidata Solutions

Dassault Systemes va achiziționa Medidata Solutions.Software-ul Medidata este folosit pentru a ajuta clinicile să-și gestioneze operațiunile și datele lor și oferă instrumente de analiză pentru a putea înțelege cantități masive de informații. Companiile medicale le utilizează, de asemenea, pentru a urmări procesul studiilor clinice.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.