Walmart permite plasarea comenzilor prin aplicatia WhatsApp, Actiunile companiilor scad dupa ce Amazon a lansat propria platforma cu produse de infrumusetare,JLL incheie un parteneriat cu Google.

walmart
Walmart permite plasarea comenzilor prin aplicatia WhatsApp

Unitatea Walmart din Mexic a început să ofere livrări de produse alimentare de la magazinele sale Superama prin intermediul serviciului de mesagerie WhatsApp, într-o nouă lovitură în atragerea cumpărătorilor în afara supermarketurilor brick and mortar. Cumpărătorii Superama pot trimite o comandă către un număr WhatsApp rulat de Walmart.(Sursa)Actiunile companiilor scad dupa ce Amazon a lansat propria platforma cu produse de infrumusetare

Acțiunile unui număr de comercianți retail de produse pentru infrumusetare au scăzut, după ce Amazon a declarat că a început să vândă produse de infrumusețare utilizate de stilisti licențiați, frizeri și cosmeticieni. Actiunile Sally Beauty, care se adreseaza profesionistilor din industrie, au scazut cu 17%, in timp ce cele de la Ulta Beauty au scazut cu aproximativ 3%.(Sursa)JLL incheie un parteneriat cu Google.

Compania imobiliara de top, JLL, care administreaza cladiri de lux din intreaga lume si ajuta la gasirea spatiilor de birouri pentru gigantii din domeniul tehnologiei, se indreapta catre Google. (Sursa)


 


Razer incheie parteneriat cu Visa

Razer, compania cu sediul în Singapore, cea mai cunoscută pentru laptopurile și perifericele sale de gaming, a anunțat un parteneriat cu Visa pentru a dezvolta o soluție Visa. Serviciul, care permite utilizatorilor fără numerar să achite, va fi disponibil ca un program încorporat în Razer Pay, aplicația de plăți mobile a companiei de jocuri.(Sursa)Deliveroo introduce platile instante

Deliveroo a introdus o nouă funcție “Get Paid”, care permite curierilor din Hong Kong să primească profitul în aceeași zi în care fac cererea.(Sursa)


 


Naspers investeste in SweepSouth

Naspers sustine serviciul de menaj SweepSouth, ca parte a unui angajament de a investi aproape 100 de milioane de dolari în start-up-uri pe piața internă din Africa de Sud.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.