Apple Music a atins 60 de milioane de abonati, Google lanseaza o noua platforma pentru afacerile mici, WeGift primeste finantare,Invesco investeste in Grab.


Apple Music a atins 60 de milioane de abonati

Compania pare să ofere actualizari de fiecare dată când depășește cu încă 10 milioane numarul de abonați, stiind ca ultima dată cad au depășit 50 de milioane a fost in aprilie.(Sursa)


 


Google lanseaza o noua platforma pentru afacerile mici

Pentru a sărbători Small Business Day, Google a lansat astăzi un nou site web care va sugera produsele sale care par a fi cele mai potrivite pentru o anumită afacere.(Sursa)


 


WeGift primeste finantare

WeGift, startup-ul din UK, care a dezvoltat o platformă pentru a permite întreprinderilor să emită cu ușurință carduri e-gift și alte recompense digitale, a obtinut 4 milioane lire sterline la sfarsitul Seriei A.(Sursa)


 


Invesco investeste in Grab

Cel mai mare start-up de taxi din Asia de Sud-Est, Grab, a anunțat că a obtinut 300 de milioane de dolari investitie de la Invesco.(Sursa)


 


H&M se extinde in Olanda

H & M va lansa cel mai recent brand al sau ,Afound, in aceasta toamna in Olanda. Este prima piață în afara Suediei, unde H & M va fi prezentă cu conceptul de outlet.(Sursa)


 


Volkswagen lanseaza WeShare in Berlin

Serviciul de inchiriere a masinilor electrice anunțat anterior de Volkswagen, WeShare, a fost lansat oficial la Berlin. Lansarea aduce 1.500 de vehicule e-Golf pe străzile orașului, urmand si alte modele. Acestea vor fi urmate de 500 de vehicule e-up! la începutul anului 2020(Sursa)WeWork achizitioneaza Waltz

WeWork achiziționează Waltz, un start-up ce ofera servicii de acces in clădiri și de gestionare a securității. Aplicația și cititorul Waltz permite utilizatorilor să acceseze proprietăți diferite cu o singură confirmare și va facilita clienților companiei WeWork, cum ar fi GE Healthcare și Microsoft, să gestioneze calitatea de membru al angajaților în spațiile WeWork.(Sursa)Uber planuieste sa se extinda in Nigeria

Uber se află în discuții cu autoritățile de reglementare cu privire la planurile de extindere în două țări din Africa de Vest și de a oferi un serviciu de transport cu maritim în Lagos. Uber, care a declarat că are 36 000 de șoferi activi în Africa, operează în mai multe țări din Africa de Est și de Sud, dar este în mare parte absent in Africa de Vest, în afară de Nigeria și Ghana(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.