Pilulka.ro – prima drogherie cu aplicație de mobil din România, care are integrată și plata prin ApplePay

Pilulka Online SRL lansează aplicația de mobil pe dispozitivele Android și Apple iOS. Aceasta este prima aplicație din România din acest domeniu.

Trendul modern al shopping-ului de pe mobil a ajuns și în domeniul parafarmaceuticelor, iar Pilulka.ro este primul magazin online care a dezvoltat pentru utilizatori o aplicație care să le ușureze procesul comenzilor online. ”Traficul de pe mobil a depășit 80% din totalul de vizite al site-ului Pilulka.ro. Am observat un trend ascendent și suntem conștienți de faptul că aplicația de mobil necesită o abordare diferită pentru a oferi bunuri și servicii de calitate”, spune Martin Kasa co-proprietar Pilulka. Planurile magazinului online Pilulka.ro includ continuarea dezvoltării aplicației și adăugarea de noi funcții care să îmbunătățească întreaga experiență a clienților în momentul plasării unei comenzi de pe mobil.

Aplicația de mobil oferă o serie de beneficii Smart precum:

  • Shopping online simplu și rapid
  • Userii sunt mereu conectați
  • Oferte speciale disponibile doar din aplicație
  • Posibilitatea de a scana codul de bare pentru a căuta informații despre produs sau pentru a replasa rapid o comandă

Clienții magazinului online Pilulka.ro pot alege dintr-o gamă variată de peste 13.000 de produse și numărul acestora este într-o continuă creștere. Pilulka.cz a fost primul magazin online din Cehia care a integrat plata Apple Pay și își propune să fie prima și din România.

Plata prin ApplePay disponibilă pe Pilulka.ro

Plata prin ApplePay se poate face de astăzi atât din aplicația Pilulka.ro, cât și de pe versiunea de mobil. Această nouă opțiune de plată vine în urma colaborării cu PayU, imediat după lansarea serviciului pe piața din România.

”Proprietarii de telefoane și tablete cu iOS reprezintă un sfert din numărul total de comenzi de pe Pilulka, așadar plata prin Apple Pay vine în beneficiul lor, dar și al nostru. În ceea ce privește drogheriile și farmaciile, peste 30% din plăți sunt plătite online. Și aici vedem un mare potențial, deoarece plata pe mobil economisește timp atât pentru clienți, cât și pentru noi”

, spune Tomáš Záruba, Product Manager la Pilulka.cz.

Plățile prin Google Pay se află deja în proces de aprobare. În prezent plățile pot fi făcute numerar la livrare, online (card bancar) și prin transfer bancar.

Pillulka.ro este un lider în digitalizarea din domeniul farmaceutic. Ne străduim să inovăm acest segment, care în mod tradițional e conservator și să implementăm constant ultimele tehnologii. Suntem primii din industrie care lansează o aplicație de mobil din care se și pot comanda produse, dezvoltată de propria noastră echipă de programatori pentru iOS și Android. Momentan peste 75% dintre clienții noștrii comandă de pe mobil

, adaugă Alin Dospinescu, Head of Digital la Pilulka.ro.

Grupul Pilulka își desfășoară activitatea pe piețele din Cehia, Slovacia și România și deține peste 125 de farmacii fizice și trei farmacii online: Pilulka.cz, Pilulka.sk și Pilulka.ro. Compania are peste 380 de angajați, majoritatea din domeniul farma. Grupul este deținut majoritar de acționari din Cehia, care sunt implicați în administrarea sa.

Pilulka a câștigat locul 1 în regiunea CEE în categoria Rising Star (startup) în 2018 și locul 5 în Topul Deloitte Fast 50 din Europa Centrală și de Est, ediția 2018 și Premiul 1 ca cel mai inovativ și original magazin online la Premiile APEK E-commerce în 2017.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.