Uber Eats adauga un nou tip de comanda, Uber Mexico perteneriat cu Mastercard, Tencent investeste in India, Lime USA permite rezervari.


Uber Eats adauga un nou tip de comanda

O nouă opțiune Uber Eats în unele orașe vă permite să vă comandați mâncarea în avans, să mergeți la restaurant și apoi să vă așezați pentru a mânca. În cazul în care consumați masa Uber, se renunță la taxele standard de livrare.(Sursa)Uber Mexico perteneriat cu Mastercard

Uber colaborează cu BBVA și cu Mastercard pentru a lansa un card de debit pentru conducătorii auto din Mexic, pentru a promova activitatea bancară într-o țară care rulează în numerar.(Sursa)


 


Tencent investeste in India

Tencent și Paytm plănuiesc să investească aproximativ 100 de milioane de dolari în serviciul de streaming indian MX Player, în timp ce companiile locale și străine concurează.(Sursa)


 


Lime USA permite rezervari

Lime a făcut rezervările disponibile în SUA, înainte de lansarea internațională, în cursul săptămânii.(Sursa)


 


Oyo investeste in Vietnam

Oyo Hotels, intenționează să investească 50 de milioane de dolari în Vietnam, ca parte a unei sfere de expansiune din Asia de Sud-Est. În prezent operează 90 de hoteluri din țară cu 1500 de camere aflate în subordine.(Sursa)


 


Tesla inregistreaza cresteri

Acțiunile companiei Tesla au crescut, după ce au declarat că au intrecut înregistrările anterioare de producție și livrare în trimestrul II, depasind în mod evident estimările analiștilor. Actiunile au crescut cu 7%. Tesla a sugerat de asemenea un Q3 puternic.(Sursa)WhatsApp Payments revin in India

WhatsApp a reluat testul beta al serviciilor WhatsApp Payments din India, cu un grup select de utilizatori. Prins într-o încurcătură îndelungată cu guvernul indian privind localizarea datelor și partajarea datelor cu privire la plăți prin Facebook, serviciile WhatsApp Payments au fost oprite timp de peste un an.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.