Alexa păstrează permanent transcrierile activității utilizatorilor, Alibaba ofera un serviciu pick&go,Alipay adauga noi filtre in sistemul pay-with-face, Broadcom va achizitiona Symantec.


Alexa păstrează permanent transcrierile activității utilizatorilor

Data viitoare când folosiți Amazon Alexa pentru a trimite un mesaj unui prieten sau pentru a comanda o pizza, tineti minte că înregistrarea poate fi stocată pe o perioadă nedeterminată, chiar dacă cereți să fie ștearsa.(Sursa)


 


Alibaba ofera un serviciu pick&go

Lantul de magazine “Freshippo”, cunoscută sub numele de Hema, a deschis un magazin pentru mic dejun în centrul orașului Shanghai. Pick’n Go oferă mai mult de 20 de articole de mic dejun, inclusiv clătite, pâine, pizza, chifle, lapte de soia și cafea.(Sursa)Alipay adauga noi filtre in sistemul pay-with-face

Alipay a adăugat filtre de frumusețe în sistemul său de plăți. Caracteristica este prezenta în magazinele Alipay echipate cu soluții de scanare a feței.(Sursa)


 


Broadcom va achizitiona Symantec.

Broadcom este în discuții avansate pentru a achiziționa Symantec, cea mai mare companie din lume în domeniul securității cibernetice.(Sursa)


 


Smart Pay lanseaza aplicatie pentru portofel digital in Vietnam

Startup-ul Smart Pay a introdus un serviciu de portofel digital în Vietnam. SmartPay spune că platforma sa de portofel digital vizează 25 de milioane de consumatori și 6 milioane de IMM-uri.(Sursa)


 


Top 3 banci din Australia devin partenere IBM

Cele trei bănci de top din Australia au declarat joi că au fost de acord să colaboreze cu IBM și cu proprietarul mall-ului Scentre Group pentru a testa tehnologia blockchain pentru digitizarea garanțiilor bancare.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.