Asda si Just Eat isi extind parteneriatul, Youku semneaza cu Youtube si Amazon, Gemini se extinde in Chicago, PayU se extinde in Asia .


Asda si Just Eat isi extind parteneriatul

Asda a anunțat extinderea unui parteneriat comercial cu Just Eat: procesul de livrare in 30 de minutea alimentelor va opera inițial din două magazine (din cele 630) și se va aplica la 100 de linii de produse.(Sursa)


 


Youku semneaza cu Youtube si Amazon

Seria thriller “The Longest Day in Changan”Platforma de pe platforma de streaming video Alibaba, , va fi disponibilă peste hotare prin YouTube, Amazon Prime și Rakuten Viki. Prima debutare pe Youku pe 27 iunie, seria este disponibilă în chineză, engleză și vietnameză.(Sursa)Gemini se extinde in Chicago

Toate schimburile de criptomonede s-au concentrat în jurul aceluiași serviciu: cumpărare și vânzare. În cea mai mare parte, fiecare bursă a oferit practic același produs. În ultimul an, trăsăturile care diferențiază reciproc schimburile au devenit mai proeminente.(Sursa)PayU se extinde in Asia

PayU intră în Asia de Sud-Est prin achiziționarea companiei din Singapore ce ofera solutii de plata online Red Dot Payment (RDP).(Sursa)


 


Ola obine licenta taxi pentru orasul Londra , si planuieste sa se lanseze in septembrie

Londra este una dintre cele mai mari piețe din lume pentru consumatori care călătoresc cu servicii de taxi. Acum devine unul dintre cele mai aglomerate atunci când vine vorba și de companiile care oferă transportul. Astăzi, Ola din India a confirmat că este ultima dintre ce apeleaza pentru a primi o licență de operare in Londra. Un purtator de cuvant a declarat pentru TechCrunch ca Ola se asteapta sa inceapa serviciile in septembrie.(Sursa)(Sursa)


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.