Takeaway.com si Just Eat au finalizat conditiile acordului, Google opreste aplicatia Trips, Be group lanseaza serviciul de livrare a alimentelor, Foodpanda angajeaza noi oameni pentru formarea unei noi echipe in Asia, Softbank investeste in Cybereason.


Takeaway.com si Just Eat au finalizat conditiile acordului

Consiliile de administrație ale Just Eat și Takeaway.com au convenit asupra unui acord final in total de 6 miliarde de lire sterline (6 miliarde USD).(Sursa)


 


Google opreste aplicatia Trips

Google și-a închis aplicația de călătorie Trips, în favoarea utilizatorilor cât și a Google Maps. Informațiile și instrumentele dvs. nu vor dispărea – va trebui totuși să le căutați în alte aplicatii.(Sursa)


 


Be group lanseaza serviciul de livrare a alimentelor

Compania de ride-hailing Be Group lansează două servicii de livrare: beExpress pentru clienții săi business și beDelivery pentru persoane fizice. beExpress ofera livrare și un serviciu poștal care vizează în principal întreprinderile de comerț electronic.(Sursa)Foodpanda va angaja peste 500 de experți în produse și inginerie pentru a forma un nou hub tehnologic

Foodpanda a declarat că a ales Singapore ca sediul său principal din Asia de Sud-Est și va angaja peste 500 de experți în produse și inginerie pentru a forma un nou hub tehnologic în orașul-stat. Planifică să angajeze 100 de ingineri în următoarele trei luni. De la lansarea sa în 2012, dezvoltarea produselor Foodpanda Singapore a fost gestionată în principal de către Hero, cu sediul în Berlin.(Sursa)Softbank investeste in Cybereason

Startup-ul Cybereason a strâns investiții de la SoftBank in valoare de 200 de milioane USD, dublând investițiile totale acumulate de companie până la aproximativ 400 de milioane de dolari. O serie de acțiuni informatice și încălcări de protocoale privind datele la marile corporații a ajutat companiile de securitate cibernetică să vândă mai multe produse.(Sursa)Didi Chuxing devine companie privata

Unitatea de masini autonome a Didi Chuxing este acum o companie independentă, a declarat astăzi gigantul chinez de ride-sharing. Echipa de masini autonome a Didi a fost creată în 2016 și are acum peste 200 de angajați în China și Statele Unite.(Sursa)


rakuten
Rakuten investeste in Fever

Fever, un startup care folosește algoritmi proprii pentru a ajuta companiile să planifice evenimente, a anunțat astăzi că a strâns 35 de milioane de dolari, intr-o runda condusă de Rakuten Capital, brațul de investiții al gigantului japonez Rakuten.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.