Softbank investeste in Volanty, FedEx incheie contractul de livrare cu Amazon, Lyft inregistreaza o crestere a pretului actiunilor de 12%, Saleforce achizitioneaza ClickSoftware.


Softbank investeste in Volanty

Portalul digital auto din Brazilia Volanty a primit o investitie de 17,6 milioane de dolari din fonduri de capital de risc conduse de SoftBank și Kaszek din Argentina. Volanty reunește cumpărătorii și vânzătorii de vehicule folosite.(Sursa)FedEx incheie contractul de livrare cu Amazon

FedEx a declarat că își va încheia contractul de livrare cu Amazon și nu îl va reînnoi la sfârșitul lunii.(Sursa)


 


Lyft inregistreaza o crestere a pretului actiunilor de 12%

Pre╚Ťul ac╚Ťiunilor lui Lyft a crescut cu pana la 12%, dup─â ce compania a spus c─â pretul a sc─âzut p├ón─â la data lans─ârii cu mai mult de o lun─â.(Sursa)


 


Salesforce achizitioneaza ClickSoftware

Salesforce a fost de acord s─â cumpere compania de servicii private ClickSoftware ├«ntr-o tranzac╚Ťie evaluat─â la 1,35 miliarde USD ├«n numerar ╚Öi ac╚Ťiuni. Acordul ar putea ajuta Salesforce s─â concureze cu Microsoft. Microsoft a achizi╚Ťionat compania software FieldOne ├«n 2015.(Sursa)Apple Card ofera facilitati Mastercard

Apple Card, cardul de credit Apple care a ├«nceput s─â fie distribuit unor testeri beta ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, folose╚Öte Mastercard pentru procesarea pl─â╚Ťilor. Deoarece folose╚Öte re╚Ťeaua Mastercard, Apple Card este ├«n m─âsur─â s─â profite de avantajele oferite de╚Ťin─âtorilor de carduri Mastercard.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.