Walmart se extinde in serviciile medicale, IPO-ul WeWork ar putea fi evaluat la 15 miliarde USD, Ministrul de Finante Francez refuza serviciile Libra, CEO Disney se intoarce la Apple.

walmart
Walmart se extinde in serviciile medicale

Walmart a deschis o clinică care ofera servicii de îngrijire primară, stomatologie și consiliere. Președintele Walmart, a declarat că intenționează să se implice mai mult în sistemul masiv de 3,5 miliarde de dolari american.(Sursa)IPO-ul WeWork ar putea fi evaluat la 15 miliarde USD

WeWork este dispus să reducă evaluarea IPO la puțin peste 15 miliarde de dolari, o treime din ultima sa evaluare privată de 47 miliarde de dolari. În același timp, detinatorul companiei, We Co., a făcut schimbări mărețe în guvernarea sa corporativă pentru a câștiga investitori prudenti.(Sursa)Ministerul de Finante Francez refuza serviciile Libra,

Ministrul Francez al Finanțelor a declarat ca Libra va pune suveranitatea guvernelor în pericol. “Toate aceste preocupări în jurul Libra sunt grave.”(Sursa)


 


CEO-ul Disney, și-a dat demisia din consiliul de administrație al Apple

CEO-ul Disney, Bob Iger, și-a dat demisia din consiliul de administrație al Apple, potrivit unui document publicat.(Sursa)


 


Foodpanda se extinde in ASIA de SE

Foodpanda intenționează să își extinda serviciile în orașe noi din întreaga regiune Asia-Pacific în 2020. De asemenea, este atenta să se orienteze pe piețe precum Indonezia și Vietnam.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.