Alibaba primeste 33% din actiunile Ant Financial, Amazon imbunatateste folosirea serviciilor, Lyft își reproiectează aplicația, BlaBlaCar achizitioneaza Busfor, Amazon preseaza piata prin achizitia INLT


Alibaba primeste 33% din actiunile Ant Financial

Alibaba a primit 33% din Ant Financial, finalizand o afacere propusă în urmă cu cinci ani. Acordul consolidează și mai mult relația Alibaba cu Ant și îmbunătățește evaluarea acesteia.
(Sursa)Amazon imbunatateste folosirea serviciilor

Amazon a lansat o inițiativă care le-ar permite utilizatorilor să acceseze Alexa, Microsoft Corp’s Cortana și mai multe servicii de asistență virtuală controlate vocal, de pe un singur dispozitiv.(Sursa)


 


Lyft își reproiectează aplicația

Lyft își reproiectează aplicația în speranța că oamenii vor face mai puține călătorii cu mașina. Noua aplicație va face mai ușor pentru clienți trecerea între diferite moduri de călătorie, precum scutere, biciclete, transport public și închirieri de mașini.(Sursa)


 


Amazon preseaza piata prin achizitia INLT

Amazon a cumpărat startup-ul tehnologic INLT, într-o tranzacție care va ajuta comercianții de pe piața sa online să importe mai ușor mărfuri în SUA.(Sursa)


 


BlaBlaCar achizitioneaza Busfor

BlaBlaCar, cu sediul în Paris, cunoscut pentru platforma sa de transporturi interurban, intenționează să se avante mai mult in lumea autobuzelor, oferindu-se să achiziționeze cea mai mare platformă de autobuze din Rusia, Busfor.(Sursa)


 


Adam Neumann, fondatorul WeWork, renunță la funcția de CEO

Adam Neumann, fondatorul WeWork, renunță la funcția de CEO, după ce un plan de a face public a lovit compania ca un zid. Această mișcare este concepută pentru salvarea unui IPO, care a fost întâmpinat cu dispreț imediat din partea investitorilor publici.(Sursa)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.