BebePrice.ro a lansat campania “Mami cumpăra, Mami donează”

BebePrice.ro , magazin online cu articole pentru copii şi bebeluşi, a lansat campania “Mami cumpără, Mami donează”, prin care redirecţionează un procent din fiecare vânzare pentru proiectele desfăşurate de către Fundaţia Alinare.

Ne place să iniţiem proiecte prin care să putem construi un viitor mai bun. De aceea am lansat pe piaţă conceptul “Mai mult decât shopping”, un concept care ne conturează cel mai bine activitatea.
Astfel BebePrice.ro, a lansat campania “Mami cumpără, Mami donează”, prin care redirecţionează un procent din fiecare vânzare pentru proiectele desfăşurate de către Fundaţia Alinare. Aşadar, am conceput un sistem simplu prin care părinţii, în timp ce fac cumpărături pentru cei mici, să facă şi o faptă bună.
Fundaţia Alinare dezvoltă numeroase programe de integrare socială, educaţie şi consiliere pentru familiile defavorizate cu mulţi copii, oferindu-le suport şi sprijin în educaţie. Fundaţia Alinare nu rămâne indiferentă nici faţă de bătrânii nevoiaşi ai căror copii sau nepoţi poate au uitat de existenţa lor.
“Scopul înființării Fundaţiei este sprijinirea familiei defavorizate în vederea reabilitării în societate, oferind copiilor și adulților șansa dezvoltării în sânul familiei, și minimalizării efectelor nocive ale mediului în care locuiesc.
Beneficiarii sprijiniți de către Fundație sunt: familii monoparentale, familii nucleare, familii extinse, cu copii minori, care trec prin momente de criză socio-financiară, și/sau cu probleme medicale. Beneficiarii sunt atât persoane de etnie română cât și persoane de etnie rromă. Majoritatea părinților au un nivel scăzut de educație, media fiind de 4 clase, nu au o locuință proprie, și nu au un venit constant.” – Valerica Mârzac – Directorul Fundaţiei Alinare
Potrivit studiilor, peste 6.500.000 milioane de români se află în pragul sărăciei severe şi aproximativ 1.500.000 de copii din ţara noastră trăiesc în condiţii greu de suportat.
În România, rata abandonului școlar la nivel național este de 18%, principala cauză fiind starea materială a familiei care nu poate să investească în educaţia copiilor.
Totodată, trebuie să ştim că, în centrele de plasament din România, trăiesc abandonate peste 54.000 de suflete.
Misiunea campaniei “Mami cumpără, Mami donează” este de a asigura condițiile necesare pentru membri comunităților defavorizate. Cea mai bună soluţie pentru sărăcie, este educaţia, sub toate aspectele ei, prin care omul devine independent şi pe picioarele sale poate găsi soluţii, poate cumpăni fapte şi poate lua decizii bune
Noi, cei de la BebePrice.ro, am înţeles că viitorul lor depinde şi de implicarea noastră!
Nu ne vom opri aici şi ne propunem ca pe viitor să atragem de partea noastră un număr cât mai mare de parteneri din domenii conexe. Suntem deschişi la noi propuneri de proiecte şi aşteptam cât mai mulţi oameni alături de noi.
Cu efort şi implicare putem construi un viitor mai bun.
BebePrice.ro – mai mult decât shopping.

Despre BebePrice

Bebeprice.ro este un nou concept de magazin online cu articole pentru copii şi bebeluşi, care pune la dispoziţia părinţilor din toate colţurile tarii cele mai inovative produse, de la cele mai prestigioase branduri. ”Mai mult decât shopping” este motto-ul pe care ne bazăm şi principala noastră caracteristică.
De ce “Mai mult decât shopping”? Fiindcă aducem către tine informaţii preţioase şi sfaturi pentru voi, părinţii, dar şi pentru viitorii părinţi. În colaborare cu specialişti în pediatrie ne propunem să aducem către voi informaţii utile, care vă vor folosi în creşterea şi dezvoltarea micuţilor voştri.
Responsabilitatea socială reprezintă o altă trăsătură a conceptului Bebeprice.ro. Numeroasele proiecte sociale în care suntem implicaţi aduc un ajutor copiilor care au nevoi speciale.
Şi tu poţi contribui la fericirea copiilor de pretudindeni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.