Educlass.ro -Jucării educative cu reduceri până la 70%

Pe EduClass.ro Black Friday începe în seara de 14 noiembrie și durează până duminica, ora 23.59. Reducerile din acest an ajung la 70% și sunt aplicate la peste 1200 produse, cu 20% mai multe față de anul anterior.

Printre produsele incluse în campanie se regăsesc gamele BigJigs, cu jucării educative din lemn, Chalk&Chuckles, jucării de creativitate și educative, Learning Resources, jucării STEM, de creativitate și explorare, precum și jucării de exterior: biciclete, căsuțe de copii, mașinuțe electrice. De asemenea, EduClass.ro va avea reduceri și pentru gama de produse de puericultură (pompe de sân, sterilizatoare UV, etc) și accesorii pentru bebeluș.

Black Friday este o ocazie foarte bună pentru toți cei care încep din timp cumpărăturile de cadouri pentru copii și care sunt orientați către alegerea unor jucării educative, care dezvoltă abilitățile cognitive și sociale ale celor mici. Întreaga noastră echipă va fi activă în weekend-ul cu Black Friday, pentru a asigura expedierea rapidă a comenzilor.

[Anca Leibovici, Director Vânzări EduClass.ro]

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.